Fotomuntatge amb una imatge de fons de Lidl i al capdavant un mapa amb la bandera catalana i un interrogant
SOCIETAT

La coneguda marca catalana que fabricarà una de les postres més buscades de Lidl

Lidl ja ven als seus supermercats un producte que farà les delícies de tots els seus clients de Catalunya

Bones notícies per als clients catalans de Lidl. La cadena de supermercats alemanya anunciava les últimes hores una novetat que farà les delícies de molts.

Lidl explicava en una presentació a la premsa la seva intenció de col·laborar amb La Fageda, una coneguda marca catalana de iogurts i productes lactis. Tots dos s'uneixen ara per crear unes postres noves que prometen convertir-se aviat en un dels productes estrella de Lidl.

Lidl aposta per Catalunya en la col·laboració amb La Fageda

Lidl ha llançat al mercat un nou producte que farà les delícies de tots els seus clients catalans. Es tracta de les tradicionals postres de crema catalana, típiques a Catalunya. I ha optat ni més ni menys que col·laborar amb la famosa marca La Fageda per crear-les.

Així ho presentava Lidl dimecres passat, 29 de maig, a les instal·lacions de La Fageda, a la comarca de la Garrotxa (Girona), amb la presència del gerent de compres regionals de Lidl, Jordi Morales, la directora general de La Fageda, Sílvia Domènech, i director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Joan Gòdia.

Foto dels directius de Lidl i La Fageda a la presentació de la crema catalana

I és que, tot i que fa uns dies que el producte es troba als prestatges dels supermercats de la cadena al voltant d'Espanya, ha estat aquest dimecres que ha estat presentada la crema catalana, en col·laboració amb La Fageda, de manera oficial.

Es tracta d'un llançament que permet a Lidl "col·laborar amb un projecte de gran impacte social" i que afavoreix que segueixin "havent-hi oportunitats per a persones en situació de vulnerabilitat de la Garrotxa", segons asseguraven a la presentació de la nova crema catalana venuda pel supermercat alemany.

A més, Lidl reafirma, d'aquesta manera, el seu "compromís amb la sostenibilitat social i mediambiental" a l'hora d'apostar per La Fageda, una marca catalana amb qui "cooperat a la recepta des de l'inici, respectant el sabor tradicional del producte, utilitzant ous de gallines lliures de granges i llet de granges catalanes de primeríssima qualitat, amb recollida diària".

Foto de l'acte de presentació de la crema catalana de Lidl i La Fageda

Lidl ja ven la crema catalana de La Fageda

Es tracta d'un producte típicament català que ja es troba als prestatges del supermercat, sota la marca 'Sabores de Tradición' de Lidl. Consisteix en quatre envasos de fins a 127 grams que es venen per un preu de 2,99 euros.

Foto de quatre cremes catalanes de Lidl en col·laboració amb La Fageda

Segons han declarat, la col·laboració amb el supermercat permet a la marca, "gràcies a la forta implantació de Lidl a Espanya, donar a conèixer els nostres productes i el nostre projecte en nous mercats, on fins ara no hi érem".

I, a la vegada, "és un pas més dins de l'aposta de la cadena de supermercats per fer iniciatives que aportin un valor afegit". Lidl no ha descartat, a més, que l'èxit de producte el pugui fer exportar a altres països d'Europa.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: