Dona sorpresa assenyalat un Mercadona
SOCIETAT

Mercadona anuncia als seus clients el que passa a les botigues fins al 2 de juny

Els clients tenen la possibilitat de fer una feina solidària a l'hora d'anar a fer la compra a Mercadona

Mercadona ha estat notícia aquests dies per una raó que dista molt de la seva activitat. En aquest cas, no és que un dels seus productes s'hagi fet viral o tingui novetats. Mercadona és notícia per les seves accions solidàries.

I és que des de la cadena sempre han estat compromesos tant amb iniciatives solidàries com sostenibles. Tot i això, amb algunes causes mostra una implicació més gran. Mercadona cerca ajudar en multitud d'ocasions la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments.

En aquest cas, les diferents botigues de la cadena contribueixen amb els diferents bancs que hi ha al nostre país. L'objectiu no és altre que ajudar persones que es troben en situació de vulnerabilitat. Per ajudar-los, Mercadona s'adhereix a les diferents campanyes que es posen en marxa.

Mercadona facilita la solidaritat a les seves botigues

Ara mateix, la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments està fent una nova campanya. Aquesta rep el nom de Recollida Primavera i va començar el 24 de maig. Els que hi vulguin contribuir, tenen fins al pròxim 2 de juny per aportar el seu granet de sorra.

Mercadona s'ha volgut unir a aquesta campanya posant a disposició les seves botigues. D'aquesta manera, tots els clients que vulguin ajudar ho podran fer en qualsevol d'elles. A més, la manera de contribuir amb aquesta campanya solidària és molt senzilla.

A l'hora de passar per caixa, els clients tindran l'opció de donar diners per a aquesta Recollida Primavera. Els imports de les donacions sempre seran múltiples d'un euro. La quantitat que es recapti servirà per comprar productes i aliments per als diferents bancs d'aliments del nostre país.

Així va ajudar Mercadona en anteriors campanyes

No és la primera vegada que Mercadona s'implica en aquest tipus de campanyes. La referència més recent la trobem al novembre de l'any passat. En aquell moment, la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments va dur a terme la denominada 'Gran Recollida d'Aliments'.

Entre les donacions dels clients i allò que va aportar Mercadona, es van aconseguir un total de 2,6 milions d'euros. Aquesta quantitat de diners es va transformar íntegrament en aliments. La campanya va durar del 24 al 30 de novembre.

Tot el 2023, Mercadona va contribuir amb 23.100 tones de productes que es van repartir entre entitats socials. Depenent de la zona, es van ajudar diferents. Aquesta quantitat equivaldria a 380.000 carrets de la compra.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: