Paret de Lidl d'extrarradi, amb façana de vidre i pàrquing al lateral esquerre, des del pàrquing exterior en perspectiva
SOCIETAT

Lidl fa la competència a Dyson amb el seu nou ventilador sense aspes: d'allò més barat

Lidl ha tret el dispositiu més modern i econòmic, ideal per refrescar qualsevol lloc de la casa aquest estiu

Amb la secció de basar, Lidl està plantant cara a grans marques amb tota mena d'articles. I ara li ha tocat a Dyson, una marca molt reputada perquè sempre està innovant amb els seus productes.

Però ara ha arribat Lidl i no només ha tret un producte similar, sinó que el seu preu és molt més baix, motiu pel qual segur que a tu també et cridarà l'atenció aquest famós producte.

Es tracta d'un ventilador, però no n'és un qualsevol. Normalment estem acostumats a veure el típic ventilador de pota que gira d'una banda a l'altra i fa un soroll espantós. Tot i això, aquest ventilador de Lidl és tot el contrari al clàssic aparell d'aire que estem acostumats a veure.

El ventilador de Lidl en forma de torre

Es tracta d'un petit ventilador però potent, ideal per posar-lo sobre la taula. Això vol dir que, si no tens aire condicionat o simplement no et ve de gust posar-lo, si treballes des de casa o similar ja no hauràs de passar calor gràcies a aquest nou aparell de Lidl.

ventilador format torre Lidl amb dona al fons menjant síndria

Lidl ven aquest ventilador sota la seva marca SilverCrest, està disponible en dos colors negre i blanc, perquè el combinis amb l'estada de casa teva on el vulguis posar i no trenquis amb la combinació de colors de la decoració.

Disposa d'una llum LED ambiental de 6 colors diferents, d'aquesta manera podem anar canviant-la per no avorrir-nos. Ens permet un refredament agradable gràcies a una distribució uniforme de l'aire i pesa només 730 grams, per tant podem considerar que és molt lleuger.

El maneig d'aquest dispositiu de Lidl és molt senzill gràcies als dos botons i té una carcassa mate que resulta molt elegant. A més, compta amb potes antilliscants per evitar caigudes, té un cable d'1,20 metres i és sense aspes.

La seva potència és de 5W, és tàctil i té unes mides de 13 x 13 x 30,5 cm. No obstant això, el millor d'aquest ventilador, sens dubte, és el seu preu. Podem comprar-lo a través de la botiga en línia de Lidl per només 19,99 € i unes despeses d'enviament de 3,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: