Bonpreu i dona enfadada amb un cercle amb guacamole difús i un emoji enfadat
SOCIETAT

Una clienta de Bonpreu esclata per la qualitat d'un producte: ‘La cosa més fastigosa’

Una clienta de Bonpreu ha criticat el sabor del guacamole que ofereix el supermercat català als seus locals

Bonpreu torna a estar de nou en el focus de la polèmica. Aquesta vegada, arran de la crítica d'una clienta, que s'ha queixat a través de les xarxes socials per la qualitat del guacamole que ofereix la marca.

A través del seu compte de Twitter, la usuària @pecasyflow expressava la seva gran decepció i qualificava el producte com “la cosa més fastigosa que hi ha a l'univers”.

Bonpreu disgusta, una vegada més, una de les seves clientes

La usuària exposava en un tweet esmentant Bonpreu que, encara que és una usuària habitual de la marca perquè li agrada, el guacamole havia estat una gran decepció.

Segons explica, aquest no tenia el sabor característic del guacamole, el d'ingredients com l'alvocat, el tomàquet, la ceba o el coriandre. Davant la queixa, Bonpreu responia ràpidament sol·licitant a la seva clienta les especificacions sobre el problema que presentava el producte. És a dir, si estava en mal estat, agre o per què el gust era “fastigós”.

Tweet en què una usuària diu que ''per ser guacamole no sap aquest pel seu punt d'acidesa, els seus ingredients i suggereix que se'l portin a casa''

La clienta comentava que el guacamole tenia un punt d'acidesa molt alt i que no tenia el gust típic de guacamole. A més, va qüestionar l'eficàcia d'afegir all en pols a la recepta original, i va exposar que potser aquest va ser el problema d'aquell gust que, per a ella, era tan desagradable.

La clienta estava tan segura de la seva ressenya que va convidar Bonpreu a endur-se el producte a casa per comprovar ells mateixos el sabor d'aquest. Per la seva banda, Bonpreu es mostrava, una vegada més, receptiu davant les crítiques. Agraïa el comentari i prometia transmetre el missatge al departament de qualitat perquè el revisessin.

El guacamole de Bonpreu

Aquest guacamole en qüestió forma part de la secció La Collita de Bonpreu, que està especialitzada en productes ecològics.

Guacamole bonpreu

Així doncs, aquest guacamole és ecològic, és a dir, únicament té ingredients naturals en la seva composició. Aquest té un 97% d'alvocat, a més de sal, all en pols, ceba deshidratada, coriandre en pols i pebre negre molt.

Es troba disponible en format de 250 i de 500 grams, venent-se a 1,99 i a 3,29 euros, respectivament. Caldrà esperar per veure si Bonpreu realment es pren de debò les crítiques dels seus clients i busca millorar aquest guacamole.

➡️ Societat

Més notícies: