Muntatge de fotos de la seu de Casa Tarradellas a Vic i, al costat, una dona amb el rostre pensatiu
SOCIETAT

Un client, molest amb Casa Tarradellas: problema en un dels seus productes estrella

Una usuària ha manifestat a través de X, abans Twitter, el seu malestar amb els sandvitxos mixtos de pernil i formatge

Casa Tarradellas s'enfronta a un problema amb un dels seus productes insígnia, els sandvitxos de pernil i formatge, després que un client expressés el seu malestar a les xarxes socials. A través de Twitter, una usuària descontenta ha fet palesa la seva insatisfacció amb aquest producte, assenyalant un problema significatiu que podria haver cridat l'atenció a més d'un client. A través de la mateixa xarxa social, l'empresa li contestava.

La usuària, en la seva publicació de Twitter, va relatar la seva llarga trajectòria com a consumidora fidel dels sandvitxos mixtos de pernil i formatge de Casa Tarradellas per esmorzar. En el seu missatge, però, detallava un canvi negatiu en l'experiència de consum que tenia amb el seu esmorzar preferit. Explicava que, des de feia més d'un any, cada vegada que intentava separar les unitats de l'empaquetatge, una es trencava.

Imatge del sandvitx mixt deteriorat

Va esmentar que ara havia de trencar el plàstic de l'empaquetatge per poder dividir-les, cosa que abans no havia de fer, ja que s'obria fàcilment. Per a la usuària, això suggereix un deteriorament de la qualitat de l'empaquetatge o del procés de fabricació, cosa que ha afectat la seva experiència com a consumidora. De manera educada i respectuosa, la consumidora sol·licitava a la companyia una solució per a aquest problema.

La resposta de Casa Tarradellas no s'ha fet esperar. La companyia li confirmava mitjançant la mateixa via, Twitter, que tindria en compte el seu comentari i el remetria al departament corresponent per a la seva anàlisi. La resposta posaria en manifest la disposició de l'empresa a abordar les inquietuds dels consumidors.

El ''Mixt'', el sandvitx estrella de Casa Tarradellas

El Mixt, com en diu Casa Tarradellas, és un sandvitx de pernil i formatge que és ideal per esmorzar, berenar o sopar. Està llest en tan sols uns minuts per poder menjar-ho en qualsevol moment. Es pot fer a la torradora, al forn, a la planxa o amb airfryer, segons la conveniència del consumidor.

Imatge del mixt de casa tarradellas

Segons relata la pàgina web, el resultat és un sandvitx farcit de cremós formatge i pernil. A més, asseguren que qualsevol persona que ho prova, segur que vol repetir. Conté gluten, lactosa i derivats lactis i està elaborat amb formatge amb llet pasteuritzada.

➡️ Societat

Més notícies: