Muntatge amb una imatge de fons d´una ampolla d´oli amb una imatge de Carrefour i una altra d´un sac de monedes

Carrefour descompta 5 € en oli d'oliva a l'instant només posant un codi

El bé preuat en oferta

Actualment, el mercat espanyol es troba en un context en què el preu de l'oli d'oliva ha assolit nivells mai abans vists. De fet, no és estrany que ens hi referim com a 'or líquid'.

Al llarg d'aquests darrers mesos, el producte ha experimentat un augment del preu que el fa pràcticament prohibitiu. Tot i això, enmig d'aquesta situació, sorgeixen opcions per obtenir descomptes i gaudir d'aquest valuós ingredient. I sense sacrificar del tot la butxaca del consumidor.

Una de les opcions que ha cridat l'atenció és l'oferta de Carrefour, que permet obtenir un descompte de cinc euros a la garrafa de cinc litres d'oli d'oliva verge de la marca.

Aquesta oferta pot servir alleujar la càrrega financera dels amants de l'oli d'oliva. Tot i això, no és or tot el que llueix i té certes condicions que han de ser tingudes en compte.

Fes-lo servir tantes vegades com vulguis

En primer lloc, l'oferta només està disponible per a compres en línia a través del lloc web de Carrefour. Per aprofitar-la, els clients han d'afegir el producte esmentat a la cistella de la compra. I. en el moment de fer el pagament, introduir el codi 'PAYPAL 5'.

Un aspecte destacat d'aquesta oferta és que la seva utilització és il·limitada, cosa que significa que els consumidors poden beneficiar-se d'aquest descompte moltes vegades.

El descompte en qüestió s'aplica a tota la compra, però si aprofites per comprar només una garrafa de cinc litres d'oli el compraràs més barat. Amb ell aconseguiràs reduir el preu de 37,45 euros (que val ara la més barata a Carrefour) a 32,45 euros. Això significa que el cost per litre d'aquest article valuós es redueix a tan sols 6,49 euros.

Dona sorpresa assenyalant la imatge de darrere (conjunt d'ampolles plenes d'oli d'oliva)
Amb el codi 'PAYPAL5' t'estalvies cinc euros | Getty Images, Dean Drobot

Carrefour demana que t'inscriguis a la seva pàgina web

L'oferta de Carrefour representa un estalvi significatiu per als consumidors. Tot i així, és important destacar que, per poder aprofitar aquesta oferta, cal crear un compte gratuït al lloc web del supermercat.

Això proporciona als clients una experiència de compra en línia sense complicacions i permet accedir a descomptes exclusius.

A més d'aquests detalls, és important tenir en compte que aquesta oferta esdevé realment rendible. Almenys quan el total de la compra, incloent-hi altres productes a més de l'oli d'oliva, arriba als 120 euros.

Això és perquè, en cas contrari, Carrefour cobrarà set euros per despeses d'enviament. Una xifra que supera els cinc euros de descompte que s'obtenen amb l'ús del codi "PAYPAL 5" a la garrafa de cinc litres d'oli .

Aprofita el descompte de Carrefour

És fonamental planificar les compres de manera intel·ligent per maximitzar els beneficis d'aquesta oferta. En un moment en què el preu de l'oli d'oliva es troba en nivells històricament alts a Espanya, Carrefour és un dels supermercats que s'adapten més a les carteres dels seus clients.

Tal com has pogut llegir, amb un codi secret i la compra en línia, és possible obtenir un descompte significatiu a la garrafa de cinc litres d'oli d'oliva verge.

Si es planifica acuradament la compra i arriba al llindar dels 120 euros, aquesta oferta pot ser una excel·lent manera de gaudir de l''or líquid' sense sacrificar el pressupost.

Primer pla del logo de la botiga Carrefour
Introdueix-te al seu lloc web per aconseguir el descompte | Carrefour

El supermercat té més ofertes

I recorda que aquesta és només alguna de les ofertes temptadores que el supermercat té per a tu si busques oli d'oliva d'alta qualitat a preus assequibles.

No obstant això, us recomanem que exploris el catàleg en línia de Carrefour per descobrir totes les opcions disponibles i comparar preus i qualitats.

Preus actualitzats el dia 06/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.