Oli amb oli d'oliva amb el fons d'un supermercat Carrefpour
SOCIETAT

Carrefour no es cansa i enfonsa el preu de l'oli de 4 marques aquesta mateixa setmana

Gaudir d'oli ja no ha de ser costós amb Carrefour

Hi ha supermercats que no deixen de sorprendre'ns. Fa uns dies parlàvem que Carrefour estava venent la garrafa d'oli d'oliva La Masia amb un 21 % de descompte. Més concretament a només 31,95 euros.

Carrefour ha esdevingut una destinació favorita per als amants de l'oli d'oliva, oferint una impressionant varietat de marques i formats. Però el que encara ho fa més atractiu és la capacitat de Carrefour per oferir descomptes.

En aquest article, us presentem quatre destacades marques d'oli d'oliva que actualment es troben en promoció. Tant a les botigues físiques com a la plataforma en línia de Carrefour.

Oli d'oliva La Masia

Aquest oli d'oliva La Masia és una barreja experta d'olis refinats i verges, que ofereix un sabor suau i equilibrat, ideal per a una àmplia varietat d'usos culinaris. Durant una oferta especial que s'estén fins al 10 d'octubre, Carrefour està venent una garrafa de plàstic de 5 litres per només 37,95 euros.

Sí, ho estàs llegint bé. Això equival a un preu sorprenent de 7,49 euros per litre. A més, en comprar-lo, podeu acumular un Chequeahorro Carrefour d'uns 9 euros.

Dona sorpresa amb una garrafa d´oli d´oliva de La Masia a la dreta amb el fons d´un supermercat

Oli d'oliva verge Carbonell

Carbonell és una marca d'oli d'oliva àmpliament reconeguda a Espanya, amb una tradició rica que s'estén al llarg de més de 150 anys. El seu oli verge té un sabor intens i aromàtic, és per això que el converteix en l'elecció perfecta per amanir els teus plats o per fregir.

A Carrefour, el pots adquirir per 9,59 euros per litre, ja que té un descompte de més de 3 € per litre. A més, si compres aquest oli per cada 12 € que et gastes en ell tens 3 € de descompte, per la qual cosa com més ampolles compris més acumularàs al teu Chequeahorro Carrefour.

Ampolla d´oli d´oliva verge extra picual de la marca Carbonell amb un fons difuminat d´un supermercat

Oli d'oliva verge Coosur

Coosur és un altre oli d'oliva verge de categoria superior que Carrefour té al seu catàleg. Les ampolles d'aquest oli que es troben amb descompte són l'oli d'oliva verge extra de 'hojiblanca', 'cornicabra', 'picual' i 'arbequina'.

Carrefour ofereix aquest oli en una ampolla d'1 litre per 9,95 euros, però anteriorment tenia un valor de 14,50 €. Així mateix, té una garrafa de 5 litres del seu oli d'oliva verge de la sèrie or per 39,75 €, anteriorment tenia un preu de 55,49 €.

Això vol dir que el litre et surt a només 7,95 euros. A més, en comprar-la, acumules 9 euros al teu Chequeahorro. O 12 euros si optes per comprar sis ampolles de litre.

Captura de la pàgina web de Carrefour on apareixen diverses ampolles d'1 litre de la marca Coosur amb descompte al seu oli d'oliva verge extra

Oli d'oliva verge extra DCOOP

DCOOP és el resultat de la cooperació entre més de 75 000 agricultors que formen part de la cooperativa agroalimentària més gran del sud d'Europa. El seu oli d'oliva verge extra té un sabor afruitat i equilibrat, amb matisos verds i amargs que el fan excepcional per a una varietat de plats.

Carrefour ofereix aquest oli en ampolles d'1 litre per 9,95 euros (anteriorment 14,45 euros). Quan compres sis ampolles, acumules un Chequeahorro d'uns 12 euros, cosa que redueix efectivament el preu a, aproximadament, 7,45 euros per litre.

⬇️ Punxa avall per veure aquestes sabates tot terreny de Lidl ⬇️

?? SABATES DE LIDL QUE SEMBLEN DE MARCA CARA PERÒ COSTEN MENYS DE 18 € ➡️

Aprofita el servei de lliurament a domicili

Aquestes són només algunes de les ofertes temptadores que Carrefour té per a tu si busques oli d'oliva d'alta qualitat a preus assequibles. No obstant això, us recomanem que exploris el catàleg en línia de Carrefour per descobrir totes les opcions disponibles i comparar preus i qualitats.

A més, aprofita els serveis de lliurament a domicili o el sistema 'click and collect' per fer les compres còmodament des de casa. Amb Carrefour, gaudir d'oli d'oliva excepcional ja no ha de ser costós.

Preus actualitzats el dia 04/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: