Muntatge amb una imatge de fons de Mercadona i una altra de les hamburgueses i una dona fent el gest d'aprovació
SOCIETAT

'Sens dubte la millor': la carn de Mercadona que compren molts nutricionistes

Mercadona suma un nou triomf amb unes hamburgueses molt recomanables

Mercadona és un dels supermercats escollits per gran part dels catalans per fer la compra, segons un informe de Deyde DataCentric. I és que els posa a l'abast de la mà una gran varietat de productes a preus força competitius. A més, periòdicament sorprèn llançant al mercat interessants i noves propostes.

Precisament això darrer és el que ara ha fet Mercadona. Ha presentat una hamburguesa de carn, que està aconseguint una cosa inaudita. Ni més ni menys que molts nutricionistes la valorin positivament, la comprin i fins i tot que la arribin a recomanar.

Mercadona ven una de les hamburgueses més sanes

Mercadona ha llançat entre les darreres novetats una graellada de verdures, unes patates fregides i l'hamburguesa de llom de boví que ara ens ocupa. Hamburguesa que encara no ha arribat a tots els establiments de la cadena, encara que al meu sí i he d'admetre que ja ho he comprat per provar-ho.

D'aquest aliment, del qual s'està parlant molt a les xarxes socials i que ja en té molts 'fidels', cal destacar que està elaborat amb un 98,5 % de boví. Ingredient a què s'uneixen sal, dos antioxidants, aromes, espècies i extractes vegetals. També cal saber que es pot adquirir al pack de dues hamburgueses de 120 grams cadascuna, i que el preu d'aquest envàs doble és de 3,70 €.

Muntatge de les hamburgueses de carn de Mercadona
Mercadona no ha deixat indiferent ningú amb la seva nova hamburguesa | e-noticies.cat, Mercadona

Els nutricionistes valoren molt positivament aquesta hamburguesa

La nova hamburguesa de Mercadona no ha passat desapercebuda per als clients, però tampoc per a molts nutricionistes. Un bon exemple és que força experts en la matèria n'estan parlant a les xarxes.

Aquest seria el cas, per exemple, del tiktoker Microbiotadesdecero, que ha compartit un vídeo lloant-la. Tant és així que ha dit que és "una bomba" i "la millor opció d'aquest supermercat" gràcies a l'elevat percentatge de carn que té. I aquest mateix argument és el que ha utilitzat Healthymiguel per afirmar que "és una alternativa recomanable".

El dietista Fran Susin, molt conegut a Tik Tok, també ha volgut donar el seu punt de vista sobre la novetat de Mercadona. I el primer que ha deixat de manifest és que és una bona proposta, que demostra que el supermercat esmentat s'està esforçant per oferir menjar més sa.

Tot seguit, ha destacat igualment l'elevat percentatge de boví i el baix nivell d'antioxidants. Tot i que aquí no ho ha quedat tot, ja que també ha ressaltat que té 19 grams de proteïnes per cada 100 grams d'hamburguesa. Això sí, li ha posat una pega: el seu preu elevat, 16 € el quilo.

Vaja, que tots aquests experts en nutrició semblen estar d'acord a valorar positivament aquesta hamburguesa. Com també coincideixen a subratllar que, malgrat tot, no cal abusar de la seva ingesta.

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.