Fotomuntatge amb fragment d'un home menjant un kit de paella de Lidl i de fons l'exterior d'un supermercat Lidl
SOCIETAT

El kit per la paella de Lidl a Itàlia que indigna tothom: és impagable

Un italià publica un vídeo provant una paella de Lidl i les xarxes embogeixen

Indignació generalitzada per un producte de Lidl. Les xarxes han esclatat després de la publicació d'un vídeo polèmic a Itàlia. Hi apareix un home que ha decidit fer-se amb el kit de paella que ven la cadena de supermercats alemanya.

Tot i això, la seva reacció dista molt de ser l'esperada per molts espanyols. Ja se sap que la paella és el plat més estimat d'Espanya a l'estranger. I, és clar, aquesta vegada ha tornat a convèncer.

El kit de paella de Lidl ha agradat molt al client italià. Però els espanyols no perdonen i no han dubtat a fer notar la seva indignació sobre el menjar valencià a les xarxes.

Indignació a Espanya amb la paella que ven Lidl

Les xarxes no han dubtat a saltar a sobre d'un client de Lidl. Un home italià ha decidit publicar la seva reacció després de provar el kit de paella que ven el supermercat alemany.

Es tracta d'un kit on ve inclosa una paella, l'arròs, una ampolla petita d'oli d'oliva i una petita barreja d'espècies per preparar-la.

Un producte que un usuari italià de TikTok decidia comprar i ensenyar a través de la xarxa social. Al vídeo, es pot apreciar com l'home comença la preparació del mític plat espanyol.

El primer problema que assenyalaven molts era l'ordre dels ingredients. I és que l'home no respectava l'ordre habitual, i els posava a dins de la paella de qualsevol manera.

Un cop preparat el menjar, es disposava a tastar-ho davant de la càmera. I ho feia fent servir com a plat la mateixa paella que venia amb el kit.

Tot i això, i malgrat tot, l'italià assegurava que la paella estava bona. Una opinió que no semblaven compartir gaires usuaris espanyols a les xarxes socials.

Les xarxes esclaten contra Lidl i la seva paella

"Mira, no hi ha ferits de miracle", ha comentat l'usuari de Twitter @pacolonso, adjuntant el vídeo que ha suscitat la polèmica.

I és que molts esclataven i no dubtaven de criticar el kit que ha posat a la venda Lidl fora d'Espanya. "Això de paella només té la paella", començava a comentar un usuari a les respostes del tweet. "València condemna aquests actes terroristes".

Altres optaven per contraatacar amb humor la gastronomia italiana. "Avui mateix em demano una hawaiana al Telepizza. Cap crim sense resposta".

No obstant això, algun altre intentava assenyalar l'arrel del problema. "Probablement això ho ven una empresa espanyola. El mal que fan aquestes coses al país... Hauria d'existir una regulació".