Fotomuntatge d´un supermercat Bonpreu amb una noia contenta
SOCIETAT

Bonpreu canvia la manera de fer la compra i envia un missatge a Mercadona i Lidl

Bonpreu ha llançat una innovadora idea que pretén revolucionar el món en línia en els supermercats

Els supermercats Bonpreu i Esclat han presentat una solució creativa per fer front a les costoses despeses d'enviament que suposa fer la compra en línia. Amb el seu programa Bonpreu BPas , el supermercat simplifica les compres i transforma el cost de l'enviament en una inversió més que no pas en una despesa.

El comerç en línia s'han tornat cada vegada més comuns al nostre dia a dia. Tant per adquirir regals, roba o productes de la llar. Tot i això, les despeses d'enviament sovint representen un mal de cap, ja que la majoria dels supermercats apliquen tarifes fixes o mínims de compra per oferir enviaments gratuïts.

BPas: L'original idea de Bonpreu

BPes de Bonpreu i Esclat no és simplement una tarifa plana d'enviaments. És una inversió intel·ligent per a aquells que valoren la comoditat sense comprometre'n el pressupost.

Tradicionalment, molts supermercats cobren tarifes fixes pels enviaments a domicili o estableixen llindars mínims de compra per oferir enviaments gratuïts. Bonpreu BPas canvia aquest paradigma en oferir una tarifa plana que permet als clients gaudir d'enviaments assequibles, independentment de la mida.

La subscripció Bonpreu BPas presenta diferents modalitats per adaptar-se a les necessitats de cada client. Amb opcions que van des d'un pla mensual de 9,99 euros fins a un pla anual de 89,99 euros. Els usuaris poden triar la durada i la freqüència que s'adaptin millor al seu estil de vida.

A més, Bonpreu BPas ofereix flexibilitat amb modalitats que cobreixen entregues diàries o exclusivament de dimarts a dijous.

Avantatges del BPes de Bonpreu

Els subscriptors de Bonpreu BPas també es beneficien d'un descompte addicional de 0,01€ per litre als carburants de les estacions de servei Esclatoil. L'objectiu és oferir encara més incentius per aprofitar al màxim aquesta innovadora proposta de Bonpreu i Esclat.

A més, el programa ofereix avantatges addicionals, com ara el servei gratuït de preparació i entrega a domicili, aplicable tant a compres en línia com a aquelles recollides en punts de recollida designats.

Bonpreu BPas no només simplifica les compres en línia, sinó que també transforma les despeses d'enviament en una inversió. És una resposta enginyosa als desafiaments tradicionals dels costos d'enviament, oferint una experiència de compra més convenient, predictible i econòmicament viable.