Muntatge amb una persona escrivint per WhatsApp i un cercle amb el logotip de l'aplicació
SOCIETAT

No enviïs un d'aquests missatges per WhatsApp: podries perdre el teu compte

L'app de Meta decideix restringir temporalment l'accés als usuaris que comparteixin certs missatges inadequats

L'aplicació de missatgeria instantània de Meta, WhatsApp, segueix amb el seu objectiu de tenir una aplicació cada cop millor. Sobretot, volen que els usuaris gaudeixin al màxim d'aquesta coneguda app de comunicació des de fa anys.

Per això, WhatsApp ha d'anar llançant actualitzacions per no quedar-se enrere, sabent que hi ha altres competidors com Telegram, que estan assetjant els últims anys.

A més de buscar millores, com noves formes de reaccionar als estats, les anhelades claus d'accés o la icona de doble data, WhatsApp ens ha sorprès darrerament. Parlem d'una mesura concreta per evitar els usuaris més molestos.

Si envies aquest tipus de missatges, WhatsApp et podrà bloquejar el compte

Atenció perquè WhatsApp pot bloquejar l'accés al teu compte, si envies un cert tipus de missatges. Ho farà restringint l'accés si es comparteix contingut spam o missatgeria massiva, publica a la seva web el digital 20minutos.

Un avís que s'han pres seriosament des de l'app de Meta i han advertit els usuaris que es passin de llestos que bloquejaran els seus comptes. Això sí, només per un temps concret.

Imatge del que veuran els usuaris en cas de rebre aquesta sanció

Estem parlant de la funció 'Restricció de compte', que bloquejarà temporalment l'aplicació. Així i tot, no es podran començar noves converses en un marge concret de temps. Un càstig que és causat per infringir els termes d'ús de l'aplicació de Meta.

WhatsApp ofereix l'oportunitat de "corregir els comportaments" inadequats

Tot i aquest avís contundent, un web especialitzat en la matèria com WABetaInfo ha indicat que "els usuaris restringits encara podran rebre missatges i respondre'ls des de xats i grups existents".

Alhora, "en restringir els comptes en lloc de prohibir-los del tot, WhatsApp ofereix als usuaris l'oportunitat de corregir el seu comportament. I tot, sense que perdin l'accés a les seves dades del tot", exposen a la seva pàgina web.

Amb tot, des de WhatsApp es vol eliminar de soca-rel els comportaments problemàtics de certs usuaris que llancen spam o missatgeria massiva de manera injustificada. Sobre quan podrà estar activada aquesta funció, de moment no està preparada per als provadors beta. Alhora, tot apunta que podrem veure-la en curs en una de les pròximes actualitzacions de WhatsApp.

➡️ Societat

Més notícies: