Imatge de fons d'unes mans amb un mòbil, dins de l'aplicació de WhatsApp i una altra imatge d'un símbol de l'aplicació WhatsApp en un telèfon, al costat d'una emoticona d'una campana amb una 1 en un cercle vermell

SOCIETAT

Quines són les principals novetats que tindrà WhatsApp en tan sols uns dies?

A partir de l'11 d'abril, WhatsApp implementarà uns canvis que sorprendran els milions d'usuaris que ja té

WhatsApp, una de les aplicacions de missatgeria instantània més utilitzada a tot el món, es va renovant amb el pas del temps. Tot i que fa uns anys li va sortir una forta competidora com Telegram, continua sent la preferida per la majoria dels espanyols.

Però WhatsApp sap que ha d'anar polint certs aspectes i presentant actualitzacions per no quedar-se enrere. Per això, a mitjans d'abril, veurem com es produeixen alguns canvis realment impactants en aquesta famosa app.

Estem parlant d'una aplicació que permet enviar i rebre missatges de text, imatges, vídeos, documents o ubicacions. I que es pot fer servir tant en telèfons mòbils, tablets, ordinadors o smartwatchs.

WhatsApp actualitza la teva app: tots els canvis que veurem a partir de l'11 d'abril

A més de permetre trucades de veu i videotrucades, presenta moltes altres característiques que utilitzen cada dia els usuaris. Encara que des de Meta, propietari de WhatsApp, eren conscients que necessitaven fer un pas endavant en certs aspectes.

A la pàgina web de WhatsApp, ja podem apreciar que s'estan actualitzant les condicions del servei i polítiques de privadesa. El seu objectiu és cobrir les regulacions exigides per la nova Llei de Serveis Digitals i la Llei de Mercats Digitals. D'aquí a unes setmanes, concretament a partir de l'11 d'abril, canviaran definitivament els seus termes de serveis.

Entre les coses noves que s'acosten hi ha les de poder llegir i enviar missatges a altres plataformes com Telegram o Signal. I tot sense que aquestes tinguin un compte a l'app de Meta.

Però les novetats que porta WhatsApp no acaben aquí. Detallem altres actualitzacions que s'implementaran en tot just uns dies i que de ben segur t'interessa conèixer.

  • Edat mínima a Europa, de 16 a 13 anys
  • Missatges i trucades personals xifrats de fi a fi: ni WhatsApp podrà llegir-los ni escoltar-los
  • Actualització de la informació sobre els canals: com reportar contingut, apel·lar decisions i com es recomanen
  • Més detalls sobre les noves exigències d'Europa per enviar o rebre missatges a WhatsApp des d'apps de tercers
  • Actualització dels estats: permetrà veure'ls sense avisar l'altra persona. Veurem una vista prèvia rectangular de les publicacions temporals a 'Novetats'
  • 4 opcions noves de format de text per escriure i organitzar missatges
  • Major control sobre qui poden utilitzar els seus avatars com a stickers
➡️ Societat

Més notícies: