L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl
SOCIETAT

Lidl la lia amb la seva última novetat: la tira de llums LED que vola de les botigues

Les unitats disponibles d'aquest article s'estan esgotant pel gran èxit que està tenint entre els clients de Lidl

Lidl està arrasant. Ha hagut de tornar a posar l'avís que un producte s'està esgotant perquè no t'ho pensis gaire. I és que si esperes, és possible que ja no et puguis fer amb ell perquè no queden més unitats.

Això ha passat ara amb la seva regleta LED que està sent tot un èxit. Lidl sap encertar amb els articles que afegeix a la secció de basar, tant a la pàgina web com a la botiga. El que té de bo la pàgina web és que pots gaudir d'un assortiment més gran i de moltes ofertes.

Concretament, està sent tot un èxit la regleta LED sota moble amb tons de llum. Aquest reflector orientable està arrasant tant per la seva utilitat com pel seu preu. I és que ho pots aconseguir per tan sols 9,99 euros.

Lidl té una regleta amb tres tons de llums diferents

Aquesta regleta està pensada perquè la col·loquem sota un moble per proporcionar-nos diferents il·luminacions. Ocupa molt poc espai, però és capaç de crear diferents ambients. D'aquesta manera, s'adaptarà a cada moment del dia.

Els tres tons que té són blancs, però són diferents entre ells, començant per una llum càlida que fa les estances més agradables. També pots optar per un to neutre si el que busques és una il·luminació equilibrada. Per acabar, es pot triar una llum blanca freda per tenir una llum de treball nítida.

El millor, a més, és que es pot orientar la regleta per a més comoditat i ve amb un interruptor a la part frontal. D'altra banda, aquesta té un flux lluminós màxim de 800 lm. Pel que fa a la potència del LED, aquesta és d'un màxim de 6 W.

Regleta LED de Lidl

Les bones crítiques dels clients no deixen d'arribar

Una cosa és que Lidl pugui promocionar aquesta regleta, però a les opinions dels clients no pot manar. En aquest cas, veiem que un 94% de les persones que l'han comprada la recomanen. Per obtenir aquest percentatge, s'han fet servir les 360 opinions que ja té el producte.

La majoria de les persones destaquen "l'excel·lent" relació qualitat-preu. També tenen en compte que ofereix moltes facilitats a l'hora de col·locar. Per últim, una de les opinions més repetides parla de la utilitat dels canvis de colors.

Tal és l'èxit d'aquesta regleta de Lidl que ja hi ha un dels models que està esgotat. Al principi, els clients podien escollir entre els colors blanc i gris. Ara mateix, només aquest últim és el que està disponible a la pàgina web.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: