Imatge de fons d'una persona calculant amb una calculadora i papers a taula, al costat d'un ordinador, a més d'una altra imatge de dues persones en una oficina d'Hisenda i unes emoticones d'exclamacions i signe d'aprovació
SOCIETAT

L'Agència Tributària avisa del darrer dia per fer la declaració de la Renda

No et descuidis amb el termini que tens disponible per presentar la declaració de la Renda de 2023

És possible que després d'haver-se iniciat la Campanya de la Renda 2023, dimarts dia 3 d'abril, t'hagis aplicat i presentat la teva declaració. Però si ets de les persones que deixa les obligacions per a un altre dia, voldràs saber que l'Agència Tributària et donarà un llarg termini.

Tens fins a tres mesos per presentar els teus ingressos corresponents a l'any fiscal 2023. Per tant, perquè no t'agafi el toro, t'avisem de quan expira el termini per presentar la Renda 2023.

I és que si no la fas durant un període fixat, Hisenda et multarà. Tindràs de temps fins al pròxim dilluns 1 de juliol per presentar correctament la teva declaració de la Renda.

Hisenda deixa clar fins a quin dia pots presentar la declaració de la Renda

Aquest any, la campanya finalitza un dilluns, perquè el 30 de juny és diumenge i es trasllada a l'endemà. Recorda que, des del 3 d'abril passat, ja pots consultar quan vulguis l'esborrany de la Renda i acceptar-ho gràcies a l'aplicació Renda Web.

La declaració de la Renda es pot presentar per Internet, mitjançant la Seu Electrònica, o bé de l'aplicació mòbil. I també tenim l'opció de presentar-la de manera presencial o fins i tot per telèfon.

Fins dilluns que ve 1 de juliol, tens l'opció de presentar la Renda 2023

Hisenda obre la cita per ser atès per via telefònica el pròxim dilluns 29 d'abril. A partir de dimarts 7 de maig, si decideixes presentar la declaració per telèfon, ja no tindràs excusa per no fer-la.

Calendari de la Declaració de la Renda el 2024

DATATIPUS DE PRESENTACIÓ
3 d'abril – 1 de juliolInternet
7 de maig - 1 de juliolTelèfon (es pot demanar cita del 29 d'abril al 28 de juny)
3 de juny - 1 de juliolPresencial (es pot demanar cita del 29 de maig al 28 de juny)

Si vols fer la gestió de forma presencial, demana cita fins dimecres 29 de maig. Serà el 3 de juny quan puguis donar comptes al fisc a una oficina d'Hisenda.

Pel que fa als terminis de finalització, aquells que obtinguin un resultat a ingressar de la seva declaració a domiciliar, la podran presentar fins dimecres 26 de juny. En el cas de la cita prèvia per telèfon o presencial, tindràs de temps fins al pròxim 28 de juliol.

➡️ Societat

Més notícies: