Una dona és atesa a l'oficina d'Hisenda, i al cercle, un calendari

SOCIETAT

L'Agència Tributària avisa del dia en què podeu demanar cita per a la Renda

Hisenda indica als contribuents la data clau si presentes la declaració de la renda de forma presencial

Aquest dimecres, 3 d'abril, ha començat la Campanya de la Renda 2023-2024. Els contribuents espanyols ja poden accedir a l'esborrany de la Renda per presentar-la quan els vingui millor aquests pròxims mesos. Això sí, tenen de termini per fer-ho fins al pròxim 1 de juliol.

Molts faran la declaració a través d'Internet, si bé hi ha més maneres d'emprendre-la i presentar-la davant d'Hisenda. Ens referim a la via telefònica i presencial.

En cas que vagis a presentar la Renda 2023 a una oficina de l'Agència Tributària, en primer lloc, hauràs de demanar una cita. I no ho podràs fer fins al 29 de maig. A partir d'aquí, des del dia 3 de juny fins a l'1 de juliol, fins i tot, hi ha l'oportunitat de presentar la declaració de forma presencial.

Coneix el dia que pots demanar cita per presentar la declaració de la Renda

Si us decanteu per la via telefònica, heu de saber que podreu demanar la cita molt abans que presencialment. Concretament, tindreu aquesta opció disponible a partir del 29 d'abril.

Calendari de la Declaració de la Renda el 2024

DATATIPUS DE PRESENTACIÓ
3 d'abril – 1 de juliolInternet
7 de maig - 1 de juliolTelèfon (es pot demanar cita prèvia del 29 d'abril al 28 de juny)
3 de juny - 1 de juliolPresencial (es pot demanar cita prèvia del 29 de maig al 28 de juny)

Amb tot, des del pròxim 7 de maig tindreu l'oportunitat de presentar-la telefònicament. En aquests dos últims casos, el termini per emprendre-la serà igual que via online, fins al pròxim 1 de juliol.

Una de les grans recomanacions que us oferim a l'hora de presentar la Renda 2023, és revisar l'esborrany amb tots els moviments fiscals que has tingut l'any passat. I és que si ho fas així, fins i tot pots corregir algun error que hagi comès l'Agència Tributària.

Observa amb detall l'esborrany de la Renda per evitar errors a la declaració

A més, també és útil perquè puguis aplicar aquelles deduccions que no solen estar incloses a l'esborrany que ens ofereix Hisenda. Al cap i a la fi, són unes deduccions que segurament us faran estalviar una bona quantitat de diners en molts dels casos.

Recordeu que estan obligats a presentar la Renda les persones que tinguin ingressos per sobre de 22.000 € anuals d'un sol pagador. O per sobre dels 15.000 € si es tenen dos o més pagadors i els ingressos per part del segon i restants pagadors superen els 1.500 €.

➡️ Societat

Més notícies: