Imatge de fons d'un bombo de la Loteria de Nadal amb una altra imatge de persones celebrant un premi i una altra d'una dona sorpresa
SOCIETAT

Els 3 números amb més probabilitats que et toqui el 'Gordo' de Nadal

Encara que hi ha jugadors que tenen dubtes sobre quin número triar, desvelem quins toquen més a la Loteria de Nadal

La Loteria de Nadal és un dels esdeveniments més esperats de l'any a Espanya per milions de jugadors. Cada 22 de desembre, milions de persones somien guanyar el 'Gordo' de Nadal. Però, hi ha números amb més probabilitats de ser premiats?

No et preocupis, perquè et detallarem quins són els números amb més probabilitats que et toqui el Gordo. I desvetllem si hi ha un número perfecte per a aquest sorteig nadalenc.

Els 3 números amb més probabilitats que et toqui el Gordo de Nadal

Abans d'entrar en detalls, cal aclarir que tots els números de la Loteria de Nadal tenen la mateixa probabilitat de ser premiats. Tot i això, hi ha certs números que històricament han sortit més vegades. Això no vol dir que tinguin més probabilitats, però sí que pot ser interessant conèixer-los.

Muntatge amb una imatge de fons de l'administració de Loteria Doña Manolita i dues imatges més, una d'una dona sorpresa i una altra d'un dècim de Nadal

El número 5 és el que més vegades ha estat premiat amb la Gordo de Nadal, fins a 32 ocasions. Això ha portat moltes persones a considerar el 5 com un número de la sort. Encara que no hi ha una explicació científica per això, és una dada curiosa que molts jugadors tenen en compte.

El número 4 i el 6 són dos números que han estat premiats en 27 ocasions a la història del sorteig. Igual que el número 5, no hi ha una raó lògica per això, però és una dada que molts jugadors consideren en triar els seus números.

Quin és el número perfecte per al Sorteig de Nadal

Encara que no hi ha un nombre perfecte que garanteixi guanyar el Gordo de Nadal, hi ha certs patrons que alguns jugadors segueixen. Per exemple, molts prefereixen números que acaben en xifres imparelles, ja que històricament han sortit més vegades. Altres trien números que tenen algun significat personal, com ara dates d'aniversari o aniversaris.

Muntatge amb una imatge de fons d'un bombo de la Loteria de Nadal amb una altra imatge d'un dècim de Loteria amb el número tapat i una interrogant davant i una altra imatge d'un home amb gest de sorpresa

Basant-nos en les xifres, el número perfecte perquè et toqui el Gordo de Nadal seguint les estadístiques de les dues últimes dècades seria el 03200.

La loteria de Nadal és un joc d'atzar, i tots els números tenen la mateixa probabilitat de ser premiats. Tot i això, conèixer els números que han sortit més vegades pot ser interessant i afegir una mica d'emoció al joc.

➡️ Societat

Més notícies: