Muntatge amb una imatge de fons d'un bombo de la Loteria de Nadal amb una altra imatge d'un dècim de Loteria amb el número tapat i una interrogant davant i una altra imatge d'un home amb gest de sorpresa
SOCIETAT

Els 4 números més afortunats de la Loteria del Nen: et poden donar el primer premi

Fes-te ja amb un d'aquests números de la sort, si vols emportar-te el gran premi de la Loteria del Nen

Ens trobem a escassos dies que se celebri el segon gran sorteig del període nadalenc, i no és altre que el de la Loteria del Nen. Serà el 6 de gener quan giri el bombo d'un sorteig en què molts espanyols dipositen les seves esperances després de no haver tingut fortuna a la Loteria de Nadal.

La Loteria del Nen arriba molt aviat i ho farà donant 770 milions a premis. El primer repartirà 200.000 € al desè, seguit del segon amb 75.000 € i el tercer premi amb 25.000 €.

El cas és que molts han dipositat la confiança en certs números, sigui per intuïció, superstició o en referència a dates concretes de la seva vida que els han marcat. Però el que tothom vol saber és quins són els números que han estat més afortunats de la història del Sorteig del Nen.

Aquestes són les 4 terminacions més freqüents del primer premi del Sorteig del Nen

Pel que fa a les terminacions de primer premi de la Loteria de l'Infant , el '0' ha estat la que s'ha endut el palmell amb 20 vegades. En segona posició hi ha el '7', que ha estat premiat fins a 14 d'ocasions, i en tercera el '9', que ha sortit 13 vegades.

Terminacions més habituals del primer premi de la Loteria del Nen

TERMINACIÓNº DE VEGADES
020
714
913
412
512
211
610
19
88
36

Completen els llocs de privilegi els números '4' i '5' que han estat afortunats fins a 12 vegades cadascun. A continuació trobem el '2' i el '6', que han sortit en 11 i 10 ocasions, respectivament. Finalment, els números menys afortunats han estat el '1', que ha sortit en 9 ocasions, el '8', que ha sortit 8 vegades, i el '3', la terminació menys afortunada, que ha sortit només en 6 ocasions.

Els nombres parells, els més afortunats

A més, el més habitual és que acabi en nombre parell, i ho ha fet 43 vegades davant de les terminacions el nombre imparell, en 39 ocasions. A més, apunta Newtral que hi ha hagut anys en què el primer premi de la Loteria del Nen s'ha iniciat i ha acabat amb el mateix número. Ens referim al 10.671 el 1946, 52.775 el 1978 i 91.239 el 1995.

Encara falten uns dies perquè els jugadors de la Loteria del Nen esgotin aquestes compres dels dècims que els poden fer milionaris i canviar-los la vida per sempre. Podeu comprar els dècims fins al mateix dia de Reis, 6 de gener, a les 10:00. A partir d'aquí, dues hores abans que comenci a fer voltes el bombo, ja no es podran comprar més dècims de cara a aquest mític sorteig.