Muntatge amb una persona escrivint per WhatsApp i un cercle amb el logotip de l'aplicació
SOCIETAT

El botó que has de desactivar per evitar que et tafanegin els missatges de WhatsApp

A través d'un gest senzill, podràs evitar que altres llegeixin els teus missatges de WhatsApp més compromesos

Moltes vegades, en estar utilitzant el nostre telèfon mòbil, ens arriben diverses notificacions de WhatsApp que poden ser compromeses. Perquè no tafanegin el contingut de les notificacions, tenim una efectiva forma (en Android o iOS) d'ocultar-les, i que ningú s'assabenti del que ens arriba al telèfon.

Cal ressenyar que aquestes notificacions són una opció predeterminada dels smartphones, tant a Android com a iOS. Que surtin les notificacions a la pantalla pot resultar molest per a la persona que recepciona aquests missatges i no li agrada que un altre estigui mirant els seus missatges privats.

Si vols que et deixin de tafanejar els missatges de WhatsApp, has de desactivar aquest botó

I és que et poden estar informant de moviments al teu compte bancari o altra informació íntima que desitges amagar. En tots dos sistemes operatius, hi ha una opció que s'emporta el palmell: desactivar les notificacions. També hi ha l'opció de configurar que no saltin les notificacions quan la pantalla està bloquejada.

Desactivar les notificacions de WhatsApp a iOS

Amb tot, hi ha un botó que pots desactivar i ningú no veurà aquest tipus de missatges. I en el cas dels iPhone, els passos són breus i molt senzills d'executar.

  • Adreça't a 'Configuració', i dins d'aquesta pestanya entra a 'Notificacions'. A l'hora d'escollir quan t'ensenyin les vistes prèvies de les notificacions, toca 'Mostrar vistes prèvies', escollint l'opció 'En estar bloquejat'.
  • Posteriorment, toca el botó 'Enrere' a la part superior esquerra. Si no vols treure les notificacions de totes les apps, dona permís a les que no et molestin perquè continuïn mostrant-te notificacions.

Desactivar les notificacions de WhatsApp a Android

En el cas d'Android, aquesta opció és a la capa de personalització de fabricants com Samsung, entre d'altres. Els passos que cal seguir són els següents:

  • Obre els paràmetres del telèfon.
  • Fes clic a 'Notificacions' i, tot seguit, fes-ho a 'Estil de notificació emergent'.
  • A partir d'aquí, seleccioneu 'Resum' i d'aquesta manera, només veurem el remitent i l'inici del missatge amb el telèfon bloquejat.
  • Toca a 'Aplicacions que apareixen breus'. Escull 'WhatsApp' o una altra app que no vulguis que les seves notificacions surtin amb la pantalla del telèfon apagada.

A més, pots treure l'opció 'Mostrar amb pantalla apagada', però així trauràs les notificacions de la pantalla de bloqueig a totes les aplicacions del teu telèfon.