Muntatge amb dona celebrant premi de la loteria i cercle vermell amb Antonio Escabias
SOCIETAT

Un home es torna viral per predir el número guanyador de la Loteria del Nen

Anuncia la xifra que resultarà agraciada amb El Gordo de la Loteria del Nen, i els seus seguidors no han trigat a reaccionar

Antonio Escabias ha tornat a anunciar el número que resultarà premiat amb El Gordo en el pròxim sorteig de la Loteria del Nen. La seva predicció s'ha fet viral entre els seus seguidors a TikTok, que no han dubtat a respondre-li després d'aquest darrer pronòstic.

Antonio Escabias, @escabias0 a la citada xarxa social, avançava que el primer premi recauria sobre el 44600. Però els seus auguris no van acabar de convèncer del tot els seguidors. I és que també es va atrevir a donar la xifra que resultaria agraciada el dia de la Loteria de Nadal.

Tot i això, la fortuna li va donar l'esquena. Va avançar unes hores abans del sorteig que els nens de San Ildefonso cantarien el 50220. Tot i això, Antonio Escabias es va quedar molt lluny de El Gordo, que finalment va ser el 88008. Així i tot, presumia d'haver trobat dues de les xifres guanyadores, els dos zeros.

Escassa credibilitat per a la Loteria del Nen

Després d'avançar el número que sortirà premiat amb el primer premi a la Loteria del Nen, algunes persones li van retreure la seva escassa credibilitat. "Sí, com el de Nadal, que no va encertar cap número". Antonio Escabias va contestar que "el que riu l'últim riu millor".

"I si no..., un altre (nombre)", li va escriure un altre. "Jo crec que sortirà un número entre el 0 i el 99999", va afegir un follower. Algun es mostrava convençut que "0 unitats d'euros que tocarà amb aquest número". Els més optimistes també es van atrevir a donar els pronòstics. Entre les xifres aportades hi havia el 73589, el 44826 o el 20581.

La Loteria del Nen ofereix més possibilitats de guanyar

Tot i que la majoria dels jugadors concentren la seva inversió en loteria al sorteig de Nadal, al del Nen es poden aconseguir més premis. Fa uns dies, el divulgador Jhoan, de 'Los profes de ciencias' revelava les probabilitats de resultar agraciat en els dos sorteigs.

Les opcions perquè toqui el premi més gran és d'1 entre 100.000 a tots dos. La Loteria de Nadal reparteix "un total de 15.304 premis davant dels 37.920 del Nen". Això implica que al sorteig del pròxim 6 de gener es tindran el doble d'opcions d'aconseguir algun premi, encara que sigui mínim.

Explicava que el més lògic seria pensar que "la gent juga a la Loteria del Nen, encara que el premi sigui menor". Però està comprovat que aquesta teoria no es compleix i la majoria ho aposta tot el 22 de desembre. Sobretot perquè hi ha premis més elevats.