Muntatge fotogràfic entre una imatge de dos venedors de loteria i una dona amb un dècim premiat
SOCIETAT

Un número cantat al sorteig de Loteria de Nadal, sense premi: Loterías es pronuncia

Tot i que el número va ser cantat pels nens de Sant Ildefons, no apareix entre la llista oficial dels números premiats

El sorteig de la Loteria de Nadal sempre és ple de curiositats. Dies després, aquells que van ser premiats estan celebrant sense parar la il·lusió per tenir la sort de rebre el premi. Aquest any, però, el sorteig de la Loteria de Nadal ens ha deixat un relat molt surrealista.

I és que, els nens de Sant Ildefons van cantar el 57170. Un número que havia estat premiat amb una 'pedrea' de cent euros, però que, no obstant això, no apareix entre els premiats. Aquesta situació ha fet que els guanyadors, la majoria clients d'una perruqueria de Combarro, a Pontevedra, estiguin en suspens. Davant d'aquesta situació, Loteries s'ha pronunciat.

Loteries: "Potser els nens ho canten malament"

Loteries s'ha pronunciat sobre el misteri. "Cada any ens passa que se senten números diferents. Però l'únic document oficial és la llista en què es dona constància dels premis i que s'envia a la premsa", han indicat.

"Cada any ens passa, potser els nens ho canten malament, però els números que s'han acarat amb les boles, i s'han revisat diverses vegades, fins a quatre diferents, són els que s'imprimeixen al llistat oficial". Així mateix, tal com han indicat, el misteriós número cantat que va ser cantat com a guanyador d'una 'pedrea' no rebrà l'import premiat.

Els nens de Sant Ildefons van cantar el número 57170, premiat amb cent euros. El número pertany a una perruqueria de Combarro, a Pontevedra, que sempre juga aquest número amb les seves clientes. Concretament, la Lorena i l'Elena, les propietàries de la perruqueria, havien venut 250 dècims. És a dir, haurien repartit 25.000 euros.

No obstant això, quan van anar a l'Administració a cobrar el premi, no se'l van poder donar perquè el 57170 no apareix al llistat oficial de números premiats.

Els guanyadors no cobraran l'import

Elena i Lorena no cobraran l'import, ni tampoc cap dels clients. Segons ha informat 20 minutos, l'Administració de Loteria on van comprar la butlleta els dona com a única opció presentar una reclamació a la delegació de Loteries, aportant el seu DNI i una còpia de cada desè 'premiat'.