Persones celebrant el premi de Loteria del Nen
SOCIETAT

Les 3 administracions de loteria que has de visitar per guanyar la Grossa de Nadal

Les 'administracions de la sort' no poden faltar entre els jugadors que desitgen que un dècim els canviï la vida

La Loteria de Nadal arriba cada any a finals de desembre. Concretament, el 22 d'aquell mes, tots els jugadors miren els dècims per veure si per fi tenen sort i s'emporten el gran premi a casa.

Però sabies que algunes administracions de loteria tenen fama de ser més afortunades que d'altres? Avui et mostrem les 3 administracions de loteria que has de visitar per augmentar les teves possibilitats de guanyar la grossa.

Les 3 administracions de loteria que més sort reparteixen a Espanya

Per sobre de la resta d'administracions, hi ha algunes que s'emporten el palmell pel que fa a premis importants repartits a la Loteria de Nadal. La més coneguda de totes es troba al centre de Madrid i no és altra que Doña Manolita.

Doña Manolita (Madrid)

Manolita és, sens dubte, l'administració de loteria més famosa d'Espanya. Fundada el 1904, aquesta administració ha repartit la Grossa de Nadal en 76 ocasions.

Imatge de l'administració Doña Manolita a Madrid a 14 de novembre de 2022

La seva popularitat és tan gran que, cada any, milers de persones fan llargues cues per comprar els seus dècims. La clau del seu èxit radica en la gran quantitat de bitllets que ven, cosa que augmenta les probabilitats que algun sigui premiat.

La Bruixa d'Or (Sort, Lleida)

La Bruixa d'Or, ubicada al petit poble de Sort, és una altra administració de loteria molt coneguda. El seu nom, que vol dir "La Bruixa d'Or", ja suggereix bona sort.

Aquesta administració ha repartit la Grossa de Nadal en 3 ocasions, cosa que ha atret compradors de tota Espanya i de l'estranger. La Bruixa d'Or ha esdevingut un veritable fenomen, i la seva fama continua creixent any rere any.

Loteria Valdés (Barcelona)

Loteria Valdés, situada al cor de Barcelona, és una altra administració que ha repartit 7 premis de la Grossa de Nadal. Fundada el 1905, aquesta administració és una de les més antigues de la ciutat.

La seva ubicació cèntrica i la seva llarga història la converteixen en un lloc de referència pels jugadors de loteria. A més, el personal amable i professional fa que l'experiència de compra sigui molt agradable.

Altres administracions de referència a Espanya

A més, Loteria Ormaechea (Bilbao) ha venut desenes de premis del sorteig, la Grossa i diversos premis de la Loteria del Nen. El Gato Negro (Barcelona) és una altra de les administracions que més premis de Loteria de Nadal ha repartit o La Pajarita (Madrid), donant dues vegades la Grossa.

Visitar aquestes administracions de loteria pot augmentar les teves possibilitats de guanyar la grossa de Nadal. Tot i que no hi ha garanties, la història i la fama d'aquests llocs suggereixen que la sort podria ser del teu costat. Així que, si estàs buscant on comprar els teus dècims per a la Loteria de Nadal, no dubtis a visitar aquestes administracions de la sort.

➡️ Societat

Més notícies: