Muntatge de fotos d'un primer pla de Yolanda Díaz amb rostre d'enuig i, al costat, dos emojis: un de cara trist i un altre de cor trencat
POLÍTICA

La vicepresidenta Yolanda Díaz se separa: a la llum el motiu

Yolanda Díaz i Andrés Meizoso han decidit posar punt final al seu matrimoni després de 20 anys i una filla junts

Yolanda Díaz i Andrés Meizoso se separen després de 20 anys de matrimoni. La relació entre la líder de Sumar i la seva parella s'hauria vist desgastada arran de la distància provocada pels seus respectius treballs.

Tot i que Andrés Meizoso era una persona anònima, el seu nom va començar a acaparar titulars després de compartir vida amb Yolanda Díaz. De fet, la líder de Sumar mai no ha acudit a actes públics amb qui va ser el seu marit, però això no ha evitat que la seva separació acapari l'atenció mediàtica.

Yolanda Díaz i Andrés Meizoso se separen després de 20 anys junts i una filla en comú

El divorci entre Yolanda Díaz i Andrés Meizoso acapara l'atenció de nombrosos mitjans de comunicació. 20 anys de relació i una filla en comú no han estat suficients al·licients per reconstruir l'amor de la parella. Així que ara els tocarà fer vida per separat.

Carmeliña és el nom que té la filla d'11 anys del ja exmatrimoni. Fins ara, la cura de la menor requeia més sobre el seu pare, ja que la seva mare tenia compromisos laborals. Després de la separació, Yolanda serà la persona que es farà càrrec de la seva filla, segons apunten des d'As.

Primer pla de Yolanda Díaz amb cara de preocupació mirant cap al sostre

El distanciament ha estat el motiu de la ruptura de Yolanda Díaz i Andrés Meizoso

La raó principal de la ruptura ha estat la distància que s'ha anat creant entre ells. Andrés va créixer i es va desenvolupar professionalment Galícia, però es va traslladar a Madrid amb la família i va començar a treballar des d'allà. Tot i això, la feina de Yolanda Díaz li requereix invertir moltes hores al dia i s'han acabat distanciant.

Relacionat amb això, la vicepresidenta va fer, fa poc, un comentari al programa Latexou de TVE, presentat per Marc Giró, on va afirmar ser “supermonomarental”. “Soc una dona lliure, m'ho faig tot. Cuino, planxo la roba…”, va afegir.

Andrés Meizoso actualment viu a Galícia, a prop del seu lloc de treball, així que ho tindrà més difícil per cuidar la menor. La nena continuarà vivint amb la seva mare al seu domicili actual, a l'edifici de Nuevos Ministerios, lloc on es troba el seu despatx. Tot i això, diversos mitjans apunten que l'exmatrimoni continua mantenint una molt bona relació, encara que ja no convisquin junts des de fa temps.

➡️ Política

Més notícies: