Xavier Garcia Albiol en un muntatge amb la Guardia Urbana
POLÍTICA

Xavier García Albiol apuja el sou a la seva Guàrdia Urbana

L'alcalde de Badalona, García Albiol, aprovarà l'increment salarial dels agents de la Guàrdia Urbana entre 2.500 i 5.000 euros anuals.


L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que al proper ple municipal s'aprovarà l'increment del salari dels agents de la Guàrdia Urbana fins a un 7%.

Aquest increment de salari representa un augment anual entre 2.500 i 5.000 euros anuals. El sindicat SIP-FEPOL ha fet un comunicat on agraeix al govern d'Albiol aquestes mesures.

Segons el comunicat del sindicat, l'acord “contempla un augment salarial per a unitats i quadrants que porten des del 2011 sense cap mena de pujada”.

A més, amb aquestes millores també es proporciona “unes condicions retributives dignes en unitats de nova creació com el GEIP”.

Tal com expliquen al seu comunicat, el sindicat va votar a favor en una Mesa General de Negociació, l'aplicació i la regulació dels plusos de productivitat. I és que apunten que els plusos no es canviaven des del 2011 només en 12 pagues, i no en 14, com estava estipulat per normativa.

Xavier Garcia Albiol evita “l'efecte de fuga”

Aquest paquet de millores inclou l'actuació de complements salarials. El principal és que els dies festius es doblarà l'import.

De fet, el complement especial de festivitat passarà de 65 a 132,65 euros. A més a més, el nombre de festius a treballar passarà de 8 a 14.

El sindicat ha assegurat que aquestes condicions dignes s'equipessin amb altres municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Xavier García Albiol, alcaldable de Badalona, parlant en un acte electoral del Partit Popular

“És un pas important per millorar les condicions laborals i econòmiques del col·lectiu, tot esperant una nova valoració de llocs de treball de tot l'ajuntament”, assegura SIP-FEPOL.

Per la seva banda, Albiol ha assegurat que aquestes millores a la Guàrdia Urbana eren necessàries per millorar la seguretat de la ciutat. A més, l'alcalde ha valorat positivament aquest increment salarial que evita l'efecte “fugida” dels agents a altres municipis més ben remunerats.

➡️ Política

Més notícies: