Primer pla de Xavier García Albiol amb cara seriosa i alçant el dit índex de la mà esquerra
POLÍTICA

Xavier García Albiol deixa en evidència un regidor d'ERC que el va voler ridiculitzar

Nova topada amb Alex Montornès

Xavier García Albiol, batle de Badalona per aclamació, està vivint un pletòric inici del seu mandat. El dirigent popular presumeix de posar ordre i tornar el prestigi a una ciutat que estava degradada. Es mostra com un alcalde proper a la gent, i en el seu temps lliure es diverteix fent miques a l'oposició.

Alex Montornès, president del Grup Municipal d'ERC a Badalona, s'ha convertit en la joguina favorita de l'alcalde. Si fa uns dies el deixava en evidència per una ficada de pota, ara el ridiculitza per una crítica fora de lloc. Sembla evident que ara mateix l'alcalde de Badalona no té rival.

Albiol i ERC tornen a embrancar-se

Primer va ser l'acusació de Montornès a Albiol d'haver tallat un arbre que en realitat es va talar al maig, quan encara no era alcalde. Ara, el republicà carrega contra Albiol pel seu retard al ple municipal. "Ens convoca a un ple extraordinari a les 18h, són les 18.05h i el govern no hi és", ha dit el d'ERC.

“Segur que en la meva gestió cometré errors i l'oposició em podrà criticar. Però que ho facin perquè em retardo cinc minuts perquè estic atenent uns nens a la porta de l'ajuntament em sembla un sense sentit”. Albiol ha respost així, explicant que “estaven llegint un manifest pel dia dels drets dels nens”.

Efectivament, hores abans l'alcalde havia publicat la trobada amb aquests nens. Albiol va acompanyar el Consell dels Infants de Badalona en la lectura del manifest del Dia dels Drets dels Infants. Va agrair la tasca de l'organisme i va reafirmar el compromís amb el desenvolupament, l'educació i la igualtat dels menors.

La polèmica ha seguit amb la rèplica de Montornès a les explicacions de l'alcalde. Afrima que ells també haurien volgut anar a l'acte dels nens "però ens havies convocat a un ple i t'estàvem esperant". Afegeix que com a alcalde té la potestat de convocar els plens quan vol, i li demana que no hi posi excuses.

Suport dels ciutadans

Els ciutadans donen suport a Albiol dient que ERC “no suporta que bé ho estàs fent”. Carreguen contra l'oposició, que anomena “incompetent” i “esperpent”. Demanen a l'alcalde que no faci cas de les “pataletes de nen petit” i segueixi amb la seva tasca per seguir solucionant els problemes de la ciutat.

Els ciutadans també destrossen Montornès en els comentaris en la seva rèplica a Albiol. “Quan t'han humiliat, el millor és tancar la boca i continuar”, afirmen. Cal recordar que Xavier García Albiol va guanyar les eleccions amb 18 de 27 regidors, i que ERC en va perdre cinc quedant-se amb dos.

➡️ Política

Més notícies: