Tomàs Molina en un míting d'ERC
POLÍTICA

Les xarxes ridiculitzen Tomàs Molina després de la seva darrera publicació

El número quatre de la llista Ara Repúbliques ha rebut més de dos-cents comentaris al seu perfil d'X

Si algun candidat d'aquestes eleccions europees destaca per les seves ficades de pota a les xarxes socials no és cap altre que Tomàs Molina. L'antic home del temps al Telenotícies vespre ja va tenir una relliscada en un vídeo on demanava el vot a Esquerra-Ara Repúbliques amb metàfores meteorològiques. En aquella publicació va rebre centenars de comentaris enrient-se de Molina.

Ahir Tomàs no va voler quedar-se curt i al seu perfil de X va publicar el tuit següent "Saltar al buit és no votar el diumenge. Millor ho fem en paracaigudes... RT salt jo Like salta la @DianaRibaGiner"

Aquest pintoresc comentari, lluny de ser un crit inspirador per als seus seguidors, animant-los a votar a les eleccions de diumenge, ha generat respostes variades. Tomàs Molina només ha aconseguit guanyar-se l'insult i el sarcasme de centenars d'usuaris, que li vaticinen una forta patacada electoral.

Algunes de les més de dues-centes respostes al tuit són les següents:

L'usuari @Jordipascual73 afirmava "Jo aniré a la platja, que us donin" mostrant la seva apatia cap a Esquerra.

També comentava @BCN1 "Jo sí que saltaré al buit, estic fart de tots vosaltres, lladres!"

L'usuari @JMV1714 els deia "Al buit, al buit! Si el paracaigudes ets tu o la Ribas, molt millor saltar al buit"

@danieltorrelles comentava "ABSTENCIÓ MASSIVA. Els catalans no votem a traïdors. Us enviarem a casa"

L'usuari @domeneguits ironitzava amb el llenguatge del vídeo de Molina: "Es preveu una forta baixada, no de temperatures, de vots, Tomàs. És la meva previsió pel cap de setmana"

PilarinRodri li recriminava "No sé que has vist per entrar a la secta del junquerisme, però ens has decebut moltíssim. No us votaré."

Tomàs Molina al 'Col·lapse'

La gran majoria de comentaris van en aquesta línia, i per descomptat molts fent broma amb el tuit. Molts dels comentaris recalquen que no votaran la candidatura d'Esquerra i que en Tomás ha comès un greu error acceptant un lloc a la llista.

Fins i tot el seu fill, Pol Molina, militant de les joventuts d'Esquerra, li ha comentat un "Com t'ho dic..." veient la poca simpatia que desperta el tuit del pare. No fa tant anunciava orgullós la candidatura de Tomás, ara sembla que fins i tot l'avergonyeixi.

Aquesta campanya electoral no està somrient ni Esquerra ni Tomás Molina, que sembla entestat a cremar la seva imatge pública tan ràpid com pugui. L'antic presentador s'havia guanyat moltes simpaties, fins i tot convertint-se en un mem entre els joves catalans.

L'intent d'Esquerra d'aprofitar-se del capital social no només no ha funcionat, sinó que a més ha enfonsat a en Tomás. El més trist per a ell és que probablement ni tan sols entri d'eurodiputat, sent la possibilitat de tenir un sou desorbitat l'única raó racional per llançar-se en una aventura tan arriscada.

➡️ Política

Més notícies: