Primer pla de Wafa Marsi plorant
POLÍTICA

Wafa Marsi, la mediadora dels terroristes de Ripoll, torna a ser al carrer

Dimarts va ser detinguda després de descobrir-se que a casa seva hi havia 1.400 quilos de droga i dues armes de foc

Novetats respecte al 'cas Wafa Marsi'. La que va ser mediadora dels terroristes de Ripoll que van cometre l'atemptat del 17 d'agost del 2017 a Barcelona i Cambrils ha estat posada en llibertat.

Wafa Marsi, dona d'origen marroquí de 37 anys, va ser detinguda a Olot dimarts passat després que a casa seva es trobessin 1.400 quilos d'haixix i marihuana i dues armes de foc. El seu arrest ha durat un parell de dies i actualment ja és de nou al carrer després de prestar declaració davant la Unitat Central d'Estupefaents, segons ha publicat la periodista Anna Punsí.

Després del descobriment de la policia a la casa de Wafa Marsi, aquesta polèmica mediadora social va ser acusada de pertànyer a una organització criminal i de tràfic de drogues. Dues acusacions que s'afegeixen al seu currículum policial: anteriorment (el mes de febrer passat), va ser detinguda per un delicte contra la salut pública i tenia antecedents per estafa i per robar a un ancià que cuidava.

Fotomuntatge de Jordi Basté amb una imatge de Wafa Marsi

Wafa Marsi va saltar al focus mediàtic després dels atemptats del 17 d'agost de l'any 2017. I és que ella va ser mediadora a Ripoll dels terroristes que van cometre la matança a la Rambla de Barcelona i a Cambrils. A més, era propera a la família dels autors dels atemptats i fins i tot va arribar a titllar-los de "víctimes", culpant així l'imant de Ripoll de radicalitzar-los.

Les polèmiques en què s'ha vist involucrada Wafa Marsi han anat més enllà de les seves controvertides declaracions després dels atemptats. Recentment, Wafa Marsi va ser entrevistada a RAC1 per explicar el 'fenomen Sílvia Orriols'. La ràdio més escoltada de Catalunya, que encara avui es nega a entrevistar la líder d'Aliança Catalana, va preferir donar veu a Wafa Marsi, que va aprofitar els micròfons de RAC1 per carregar amb duresa contra l'alcaldessa de Ripoll.

Wafa Marsi va dir que Sílvia Orriols era "racista", "xenòfoba" i que volia "tornar al discurs de la raça ària". A més a més, en aquesta entrevista que va generar molta polèmica, la mediadora de Ripoll va arribar a defensar l'ús del burca a Catalunya.

➡️ Política

Més notícies: