Fotomuntatge de Jordi Basté amb una imatge de Wafa Marsi
POLÍTICA

Pals a Jordi Basté arran de la detenció de Wafa Marsi: 'Ni els bons són tan bons...'

No fa ni un mes que va convidar la mediadora amiga dels terroristes del 17-A perquè critiqués Sílvia Orriols

L'entrada d'Aliança Catalana al Parlament el 12 de maig passat va desfermar els nervis als mitjans processistes. Entre ells RAC1, on el seu principal altaveu, Jordi Basté, va córrer a preparar un especial sobre Sílvia Orriols sense Sílvia Orriols.

L'encarregada d'oferir una radiografia del que passa a Ripoll va ser ni més ni menys que Wafa Marsi, mediadora que es va fer coneguda al seu dia per haver tractat amb els terroristes del 17-A. Aquella entrevista va ser molt polèmica, perquè la convidada no es va limitar a atacar Aliança Catalana sinó que va acabar defensant l'ús del burca pel carrer.

Avui s'ha conegut la detenció d'aquesta mediadora marroquina per un presumpte delicte de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal. La policia ha trobat a casa seva 1.343 quilos d'haixix i marihuana, a més de dues armes de foc.

Les reaccions no s'han fet esperar. Sobretot d'aquells que ara recorden aquella entrevista i passen la factura al conductor del Món a Rac1.

“Jordi Basté va decidir entrevistar Wafa Marsi. Aquesta va defensar l'ús del burca, va victimitzar els terroristes del 17-A i va titllar Orriols de coses que no és. Avui la detenen per narcotràfic. Ni els bons són tan bons, ni els dolents són tan dolents”, ha tuitejat Genís.

Li retreuen a Basté el “tir per la culata” que ha demostrat ser aquella entrevista. I segueixen recordant que a dia d'avui el presentador segueix sense convidar el seu programa a l'alcaldessa de Ripoll i ara ja diputada del Parlament. “No fa ni un mes que va entrevistar Wafa Marsi perquè insultés Sílvia Orriols, increïble”, afirma un altre usuari adjuntant la notícia de la detenció.

Crítiques a Jordi Basté

“Ara resulta que una presumpta col·laboradora gihadista dels atemptats del 17-A i traficant de drogues (això sí, ben balnquejada) és el paradigma per explicar i qualificar el fenomen Orriols”, diu un missatge.

Clara afirma que “tenim immigrants delinquint impunement pel país ia més ara els paguem perquè facin de mediadors i ens donin punts de vista sobre els nostres polítics a la ràdio”.

També critiquen que avui hagi donat la notícia de passada, i proposen irònicament que convidi Sílvia Orriols per opinar sobre Wafa Marsi.

➡️ Política

Més notícies: