Dona parlant davant de la càmera amb subtítols a la part inferior de cada imatge.
POLÍTICA

Vox reacciona a l'agressió sexual d'un magribí a Catalunya: 'quantes dones més...'

La regió catalana lidera els delictes contra la llibertat sexual a tot l'Estat espanyol

Vox Terrassa ha denunciat a través de les xarxes socials l'agressió sexual a una nena de 14 anys, a les festes del barri de Ca N'Anglada. La líder del grup municipal de Vox, Alicia Tomás, s'ha desplaçat fins a la plaça on van tenir lloc els fets. Segons explica en un vídeo, l'agressor és un magribí i no era la primera vegada: “Fa tot just unes setmanes aquest depredador sexual va ser detingut per agredir sexualment una altra menor a l'estació de ferrocarrils”.

A partir d'aquí, Alicia Tomás ha fet un al·legat condemnant la tolerància de l'esquerra cap a la immigració i la delinqüència.

"El feminisme institucional fa el silenci sabent que la majoria dels delictes sobre la llibertat sexual que es cometen a Terrassa són perpetrats per persones d'origen magribí", ha exclamat. També ha acusat el govern municipal de “protegir aquesta xusma importada” i “d'abandonar les víctimes”.

L'edil s'ha preguntat “quantes dones més han de patir les polítiques multiculturals que atempten contra la nostra seguretat”. Ha advertit a l'alcalde Jordi Ballart que “això no es cura amb samarretes ni punts liles” sinó “amb valentia i determinació”. Per això ha demanat pas per a Vox i ha promès “posar Terrassa en ordre”.

Agressions sexuals disparades

Diumenge a la matinada van tenir lloc dues agressions sexuals a Polinyà, al Vallès Occidental, que els Mossos estan investigant. L'ajuntament ha condemnat els fets i ha mostrat la seva solidaritat envers les víctimes. També ha demanat a la ciutadania que no faci circular informacions falses, i ha promès continuar treballant per eradicar la violència contra les dones.

Catalunya va liderar en destacat les agressions sexuals a tot l'Estat espanyol l'any passat. Es van denunciar 4.361 casos (la segona és Andalusia amb 3.473). L'estadística és realment esgarrifosa: les agressions sexuals es van disparar un 34%, amb una mitjana d'11 víctimes diàries.

El cas de Terrassa posa de manifest l'intens debat que hi ha al voltant de la relació entre delinqüència i immigració il·legal. Precisament aquests dies, el programa Horizonte d'Iker Jiménez a Cuatro ha difós les xifres oficials d'agressions sexuals comeses per estrangers.

L'estadística mostra un auge exponencial dels casos perpetrats per estrangers en els darrers tres anys.

Terrassa, bastió de Vox a Catalunya

A Terrassa governa un partit municipalista encapçalat per l'exsocialista Jordi Ballart. Aquest municipi, amb un alt percentatge d'immigració concentrada sobretot a barris perifèrics com Ca n'Anglada, va ser on Vox va créixer més a les darreres eleccions municipals. Vox Terrassa va créixer denunciant la islamització, la immigració il·legal massiva i la inseguretat als barris, i assenyalant a l'esquerra com a culpable de les polítiques de tolerància aplicades durant anys.

➡️ Política

Més notícies: