Nueva agresión a una carpa de VOX POLÍTICA

VÍDEO | Insults i cops a militants de Vox en una taula informativa a Barcelona

La delegació del partit a la ciutat de Barcelona denuncia una nova agressió durant la campanya de les europees

Els atacs a carpes i parades informatives dels partits són tot un clàssic a Catalunya. Al seu dia, ja van començar a patir-les els de Ciutadans i altres grups constitucionalistes. I a les darreres eleccions autonòmiques, per exemple, va ser Aliança Catalana qui va haver de patir atacs constants i fins i tot el robatori d'avals que contenien dades de ciutadans particulars.

Intimidacions a Vox

Ara, li ha tocat a Vox patir un d'aquests atacs. La delegació del partit a Barcelona ha informat que han tornat a patir una “agressió en una taula informativa” mentre feien campanya per a les eleccions europees del proper 9 de juny.

Pel que s'aprecia al vídeo compartit en xarxes, un subjecte insulta els membres de Vox presents a la parada informativa i tot seguit adquireix una actitud desafiadora quan s'adona que està sent gravat:

En qualsevol cas, els atacs i les intimidacions als simpatitzants i càrrecs electes de Vox no són una novetat. Fa poc, la regidora de Vox a Terrassa, Alicia Tomás, va patir un intent d'agressió, així com insults i amenaces de mort a través de xarxes socials.

Això és una cosa que des del partit han denunciat insistentment. I més en particular el seu líder, Santiago Abascal, que als mítings electorals posa el crit al cel davant la constant presència de grups antifeixistes, generalment tolerats pel Ministeri de l'Interior o per la Conselleria d'Interior de torn. Sense anar més lluny, a les darreres eleccions catalanes Abascal es va enfrontar directament a un d'aquests grups en un míting que van tenir a Sant Cugat.

➡️ Política

Més notícies: