Muntatge d'Ada Colau i Barcelona
POLÍTICA

Veïns de Barcelona, farts de les pacificacions i la Barcelona de Colau

Cada cop són més els ciutadans que critiquen l'esquerra urbanita que s'ha instal·lat a l'Ajuntament

'On vas Barcelona' es defineix com “un moviment popular per recuperar Barcelona de la negligència de l'actual consistori”. Són molt crítics amb el model de ciutat que va portar l'exalcaldessa Colau i que ara continua l'alcalde Collboni. De fet, la seva foto de perfil a X d'aquest “moviment popular” mostra com Collboni els ha bloquejat a les xarxes.

El cas és que ara denuncien que l'Ajuntament gasti diners en allò que s'anomena “pacificar entorns escolars”. La informació prové d´una notícia de Betevé. S'hi explica que un altre col·lectiu anomenat “Revolta Escolar” ha criticat durament Collboni per reduir-los el finançament per a la “paficicació” dels entorns escolars.

Qualifiquen de "ridícul" el pressupost de mig milió d'euros que han rebut. Així mateix, remarquen que l'any passat, quan hi havia Colau, van rebre quatre milions i mig d'euros. Diuen que l'ajuntament del PSC “menysprea la necessitat de protegir els entorns escolars”.

Crítiques a la “pacificació”

Per part seva, l'altre col·lectiu, On vas Barcelona, ha criticat durament tota aquesta informació. “Estem en guerra?”, han preguntat sarcàsticament. “S'han carregat la ciutat amb aquesta excusa, prou parides”:

Tuit d'On Vas Barcelona sobre immigració

Els usuaris han respost el missatge en una línia semblant. El desencís amb l'esquerra urbanita que s'ha instal·lat a Barcelona és cada vegada més gran. “No hi ha hagut mai cap problema a les escoles fins que van arribar ells”.

Fins i tot hi ha hagut espai perquè algun usuari critiqués aquesta dinàmica de “xiringuitos” i ens subvencionats propers a entorns progressistes. Es tracta d'un parer cada cop més estès entre la ciutadania. Una de les raons fonamentals és que, alhora que proliferen aquesta classe de mesures, s'acumulen els problemes reals com l'habitatge, la inflació, la sequera, l'educació, entre d'altres.

➡️ Política

Més notícies: