Dos homes amb barba i ulleres, un parlant en un micròfon i l'altre mirant cap a ell.
POLÍTICA

El terrible zasca d'Alejandro Fernández a l'excupaire Antonio Baños

El líder del PPC recorda a Baños l'oportunitat que va perdre la CUP: 'no miris a un altre costat'

Encara cueja la polèmica pel turisme a Barcelona. Més encara, per la protesta de fa unes setmanes i que va deixar imatges que van fer la volta al món. La més destacada va ser la de barcelonins increpant turistes i disparant-los amb pistoles d'aigua.

Per a molts això no va ser més que un símptoma del desencís social que hi ha cap al turisme. Per altres, en canvi, un gest intolerable i hipòcrita. I és que poc després d'aquesta protesta, un informe del CEO va mostrar que els votants de la CUP i els Comuns són els que estaven més disposats a fer turisme a l'estiu.

En qualsevol cas, qui s'ha tornat a pronunciar sobre el turisme ha estat el líder del PPC, Alejandro Fernández. Tot seguit, Antoñio Baños, ex de la CUP, li ha respost i acabat emportant-se un important zasca.

La CUP i la 'burgesia catalana'

“Em resulta difícil descriure el profund fàstic que em provoquen aquestes torbes covards que assetgen turistes indefensos. Que opinin el que vulguin del model turístic, però aquest assetjament és inadmissible i cap govern no ho hauria de permetre”. Així de contundent s'ha mostrat Alejandro Fernández a les xarxes socials.

Aquest missatge del dirigent popular es va fer viral fins al punt de fer més de dues-centes mil visualitzacions. Entre les moltes respostes, ha estat la d'Antonio Baños, que ha sortit amb els desnonaments de “famílies amb menors”:

Captura de pantalla d´un tuit d´Antonio Baños amb l´usuari @antoniobanos_ que diu:

Davant d'aquesta resposta, Fernández s'ha mostrat força indignat i ha denunciat la hipocresia de Baños.

A més a més de preguntar-li quina culpa té un turista en un desnonament a Espanya, Fernández li ha recordat que la CUP va tenir la clau de govern durant anys.

“No justifiquis el covard bulliyng a turistes indefensos mentre després us poseu de genolls davant la burguesia de Junts”, li recriminava Fernández.

Alejandro Fernández (@alejandroTGN): I quina culpa en tenen els pobres turistes? Tot el que dius ha passat els darrers anys, amb els teus cupaires manant i tenint la clau. No mires cap altre costat. I no justifiquis el covard bullying a turistes indefensos mentre després us poseu de rodolls davant la burgesia de Junts.

Davant d'aquesta gespa, han estat molts els usuaris que han insistit en la hipocresia dels votants de la CUP i Comuns.

“Els cupaires mai no fan turisme, quan visiten altres països ho fan com a exiliats”, “Qui no ha estat turista alguna vegada?”, “La CUP ha participat en aquest model com el que més”, "T'ha guanyat, Banys" , deien els usuaris en xarxes socials

➡️ Política

Més notícies: