Muntatge amb Sílvia Orriols somrient i Najat Driouech somrient amb un vel blau
POLÍTICA

Sílvia Orriols torna a deixar en evidència la diputada musulmana d'ERC

L'alcaldessa de Ripoll critica Najat Driouech per l'últim reportatge que ha fet l'ARA sobre la immigració a Catalunya

Sílvia Orriols les té amb la diputada d'ERC, Najat Driouech. Passa arran d'un extens reportatge del diari ARA sobre la immigració a Catalunya. La diputada ha felicitat el diari per la informació i Orriols ironitza sobre la premsa subvencionada.

Orriols i les xarxes

A falta d'espai mediàtic, Orriols té espai virtual. La xarxa social X és dels pocs altaveus que té l'alcaldessa de Ripoll per propagar el seu discurs. Vetada i demonitzada per la premsa oficialista, Orriols es comunica a través de xarxes.

Quan no discuteix amb el conseller Elena, ho fa amb qualsevol altre usuari. I un dels temes estrella és la premsa subvencionada. Orriols els acusa d'estar al servei del poder processista i demonitzar-la a ella i als seus votants. L'últim episodi que vam veure va ser a propòsit dels menús 'halal' a les escoles.

Ara es coneix que l'ARA ha fet un reportatge sobre la immigració. L'anàlisi que han fet era la que es podia esperar: necessària per al mercat laboral, que és un tema que no es pot deixar a l'extrema dreta, etc. Per les seves reaccions, als usuaris de X no els ha convençut, però sí a Najat Driouech, que ha dit això:

Orriols i la premsa

En la seva línia habitual, Orriols ha dit que tot això és un teatre de la premsa processista. En un dur missatge, l'alcaldessa de Ripoll ha respost això a la diputada d'ERC:

Resposta de Silvia Orriols a X a Najat Driouech Ben Moussa

Aquesta no és la primera polèmica que té Orriols amb la premsa. Fa poc, se les va tenir amb Joan Ignasi Elena i els titulars que la premsa dedicava a la seva política a Ripoll. Començant per la polèmica dels empadronaments: en última instància, l'única cosa que va fer Orriols va ser estirar al màxim els terminis per concedir l'empadronament.

I ara el mateix però amb la diputada d'ERC. Orriols ironitza que siguin els mateixos que financen la premsa els que després el feliciten per la seva feina. “Podries dedicar-te al teatre”, li diu Orriols, “ho fas molt bé”.

➡️ Política

Més notícies: