Primer pla de Laura Borràs amb una mirada trista
POLÍTICA

Laura Borràs tira més llenya al foc a la guerra interna de Junts

Sense dir-ho explícitament, Laura Borràs corrobora les declaracions de Cristina Casol i diu que a Junts hi ha masclisme


La perdedora de la guerra interna s'agafa a les acusacions de masclisme de Casol per continuar donant la batalla. Borràs ha parlat al programa “Cafè d'Idees” i ha dit que a Junts hi ha masclisme. Sigui o no veritat, Junts segueix a tota màquina amb el seu pla de tornar a ser Convergència.

Més lluita interna

La crònica dels fets és habitual quan es tracta de la guerra interna d'un partit. Hi ha diferents “sensibilitats” i quan arriba l'hora de la veritat cal triar un camí. En el cas de Junts això es concreta així: un sector pragmàtic, un sector unilateral i tenir la clau d'investidura.

Segons els esdeveniments, sembla que perd per golejada el sector unilateral de Laura Borràs. Junts està immers en la política convencional, ella ha tornat a la universitat i els seus aliats com Casol estan fora de joc.

Casol va parlar de “masclisme” molt agressiu dins de Junts i va dir que estudiava accions legals per la seva expulsió del grup parlamentari. L'endemà d'aquestes declaracions diverses figures de Junts com la vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, van sortir contra ella. Ara, li ha tocat el torn a Laura Borràs, que ha tornat a parlar de masclisme (quan era ella presidenta).

La por de Borràs per les conclusions

Amb aquesta sorprenent capacitat dels polítics per dir el que és evident sense dir-ho, Laura Borràs diu que hi ha masclisme a Junts. Però amb la manera que té de dir-ho també podria haver dit que hi ha masclisme a la Fira de Barcelona. La presentadora li pregunta que si hi ha masclisme a Junts i Borràs respon que a tot arreu. La periodista insisteix que si a Junts en particular i Borràs insisteix que a tot arreu, per tant, a Junts també.

Diu Borràs “El que jo li dic és que no hi ha cap àmbit que estigui exclòs del masclisme”. I ho fa sense pronunciar la paraula 'Junts' en cap moment. Tot i que Borràs no vulgui consumar la deducció per no se sap quines raons, el seu missatge és evident. El que també sembla evident és que ni Turull ni Puigdemont - especialment Puigdemont - canviaran la seva línia d'actuació davant dels sil·logismes inconclusos de Borràs.

➡️ Política

Més notícies: