Dues dones apareixen a la imatge, una està somrient i porta ulleres i una jaqueta blanca, mentre que l'altra està assenyalant amb el dit i sembla que està parlant apassionadament.
POLÍTICA

Sílvia Orriols esclata contra Tània Verge després de ser greument insultada

Recorda la multa que va rebre de la Conselleria d'Igualtat i Feminismes, i demana la mateixa vara de medir

Hores turbulentes a Aliança Catalana. Després de la crisi oberta per les declaracions homòfobes de l'alcalde de la formació a Ribera d'Ondara (Lleida) , Sílvia Orriols ha protagonitzat una altra polèmica. Aquesta vegada amb Tània Verge com a protagonista col·lateral.

L'origen és el greu insult que ha rebut a les xarxes socials la diputada d'Aliança Catalana, Sívlia Orriols, per part de Joan Olivé. L'empresari, que es defineix a si mateix com “d'esquerres, cooperativista i antifeixista”, ha anomenat “mala puta” Sílvia Orriols a més de “feixista de merda”. Un insult que de moment ha passat inadvertit a la Conselleria d'Igualtat i Feminismes que dirigeix Tània Verge.

Això ha revifat les velles picabaralles entre Sílvia Orriols i Tània Verge.

La consellera va multar amb 10.001 euros l'alcaldessa de Ripoll per dir que l'islam és incompatible amb els valors occidentals. Ara, la diputada li demana que utilitzi el mateix raser: “En aquest país dir-li mala puta una batllessa i diputada del Parlament surt de franc, però prova a criticar la llei islàmica. Mínim multa de 10.001 euros”.

Als comentaris assenyalen la personalitat conflictiva de Joan Olivé, l'empresari que ha insultat greument Sílvia Orriols. Diuen que “està malalt” i que “fomenta actituds feixistes”, cosa que és “denunciable”.

Avui mateix ha tornat a caminar comparant “el feixisme de Ripoll” amb Hitler. A més, ha tornat a insultar Orriols dient que “si la mala puta aconsegueix manar algun dia el primer que farà serà ficar-nos a la presó”.

Fins i tot gent de la seva corda li ha hagut de parar els peus, reconeixent que “el que has dit a la Sílvia Orriols és una manca de respecte i mereix una disculpa”.

Missatges de suport a la diputada Orriols

Sílvia Orriols ha rebut comentaris de suport en la seva publicació a les xarxes socials. Segons afirmen, mai no s'havia tractat una diputada de “mala puta” i això evidencia “la ira i la ràbia” per la descomposició del processisme. “Però ells són superfeministes i nosaltres masclistes i no sé quines històries”, lamenta un altre de manera irònica.

De manera més reflexiva, Josep Lluís Martínez diu que "no hi ha cosa més fastigosa que llegir tuits plens d'odi, insults i desconsideracions polítiques d'aquest tipus". Tornen a posar el focus a l'empresari, que anomenen “residu d'ERC”, i afirmen que estan utilitzant l'estratègia de l'insult i la mentida.

De moment, Tània Verge encara no s'ha pronunciat sobre l'insult masclista Sílvia Orriols.

➡️ Política

Més notícies: