Dues dones posant davant una bandera del Marroc.
POLÍTICA

Sílvia Orriols deixa en evidència Tània Verge després de ser denunciada per delicte d'odi

La Fundació Ibn Battuta va rebre ingents quantitats de diners de la Generalitat

Continua cuejant la denúncia interposada contra Sílvia Orriols per un suposat delicte d'odi, a càrrec d'una entitat marroquina. La Fundació Ibn Battuta, aclamada per l'esquerra, el govern català i els mitjans públics i subvencionats, acusa la líder d'Aliança Catalana de promoure l'odi i la islamofòbia amb els seus missatges i intervencions públiques. Ara s'ha conegut que aquesta associació va rebre més de 230.000 euros en subvencions de la Generalitat entre el 2020 i el 2023.

Part d'aquestes subvencions provenen de la Conselleria d'Igualtat i Feminismes, que segons revela L'Alternatiu va atorgar 92.535,20 euros a la fundació. Això és important, perquè la consellera Tània Verge duu a terme una croada contra Sílvia Orriols. El mes de març passat, va multar l'alcaldessa de Ripoll amb 10.001 euros per un suposat delicte d'odi, per dir que l'islam és incompatible amb els valors occidentals.

L'ara diputada Sílvia Orriols no ha deixat passar l'oportunitat d'atiar Tània Verge després de conèixer-se les subvencions. A les xarxes socials, ha demanat la dimissió de la consellera d'Igualtat i Feminismes "per donar milers d'euros públics a una associació musulmana que defensa el vel islàmic i per tant la humiliació de la dona".

“És un escàndol”, ha afegit la diputada, que també ha demanat la màxima difusió per fer caure la consellera.

Farts d'ERC i de TV3

Aquesta nova denúncia contra Sílvia Orriols ha augmentat encara més el cansament de molts catalans contra l'entramat politicomediàtic al voltant d'ERC i TV3. Primer pel cobriment de la informació per part de la televisió pública catalana, que va donar veu a la Fundació Ibn Battuta però ha silenciat una vegada més Sílvia Orriols. L'enuig ha anat a més després de conèixer-se que la Generalitat va subvencionar alegrement la fundació que ara denuncia la líder d'Aliança Catalana.

L'entorn d'Aliança Catalana ha reaccionat de manera furibunda. Martí Hildebrand opina que Tània Verge “és una feixista de manual” perquè “intenta empresonar als seus opositors des de la supremacia del poder”. Anthony Sànchez avisa que “ERC farà el que sigui per acontentar el lobby islamista” i que “no s'aturaran fins que algú els aturi els peus”.

La publicació de Sílvia Orriols ha suscitat desenes de comentaris que parlen de malversació pública i acusen ERC de subvencions a fundacions a canvi de vots.

Imatge en primer pla de Silvia Orriols

Orriols ja ja va respondre a la denúncia acusant la fundació islàmica de rebre subvencions del Govern espanyol socialista i el govern català processista. L'alcaldessa i diputada es va reafirmar en les conviccions, assegurant que la islamofòbia "és un deure" quan s'ataquen els drets i les llibertats. "Quan l'islamisme es creu impune i qüestiona i ataca els drets fonamentals, la islamofòbia és un deure", va afirmar.

Va afegir que "no recularem sis-cents anys en drets i llibertats perquè us sentiu com a casa", i que "si tant us disgusta que defensem els nostres valors i les nostres lleis civils, torneu al Marroc".

➡️ Política

Més notícies: