Imatge de Sílvia Orriols al costat de la plaça major de Vic
POLÍTICA

El discurs de Sílvia Orriols que s'ha fet viral: “Qui la fa, la paga”

L'alcaldessa de Ripoll encadena un viral darrere l'altre a xarxes socials: l'últim, una cosa que va dir a les passades eleccions


Roda per xarxes socials un vídeo pres de les passades eleccions municipals de Catalunya. S'hi recupera una intervenció de Sílvia Orriols que quadra molt bé amb les actuals preocupacions a Catalunya. L'ara alcaldessa de Ripoll fa referència a la immigració irregular i a la inseguretat i deixa clara la seva postura: 'Qui la fa, la paga'

Catalanisme i mà dura

A ningú no se li escapa que Sílvia Orriols s'ha fet un forat al panorama català. Després d'una dura campanya electoral i el persistent fantasma del cordó sanitari, Orriols ja és alcaldessa. Cosa que ha fet esclatar les costures del que està políticament establert a la política catalana, així com als mitjans de comunicació.

El seu èxit és perquè ha tractat de front els assumptes que preocupen els ciutadans de Ripoll. Una localitat amb un alt grau de població musulmana i de la qual van sortir els terroristes de la Rambla. Ara, són molts els que demanen que es presenti a les eleccions autonòmiques i sembla que ho farà.

El seu discurs és el mateix: seguretat, mà dura amb la immigració irregular i la identitat catalana. Cosa que té un atractiu electoral objectiu perquè Junts ha decidit prendre'l en tot el que pugui . És a dir, seguretat i mà dura perquè la independència se la posen en dubte des dels seus pactes amb el PSOE.

El viral de Sílvia Orriols

Amb el maximalisme que caracteritza els nous partits, Orriols va presentar un discurs contundent i que va calar profund. Cosa que precisament s'ha fet viral ara:

A excepció de la independència, aquesta intervenció resumeix la política d'Orriols. Erradicar la inseguretat, evitar els fraus per a les ajudes socials i rebuig a l'islamisme. "Som aquí per alliberar Ripoll d´aquest fanatisme islàmic", deia.

De la mateixa manera que va criticar les formacions municipals, si Orriols es presenta a les autonòmiques, és ben probable que critiqui els partits majoritaris. Des d'ERC i la CUP per obviar els problemes reals, fins a Junts per copiar-lo. Per descomptat, també els partits no independentistes.

➡️ Política

Més notícies: