Captura de pantalla del vídeo de S'ha Acabat on apareixen tres joves d'esquena caminant per una universitat catalana i un porta una bandera espanyola en una mà
POLÍTICA

S'ha Acabat es reivindica amb una cridanera acció a les universitats catalanes

El col·lectiu estudiantil constitucionalista es mobilitza per commemorar el 12 d'octubre

S'ha Acabat continua acaparant protagonisme a les universitats catalanes. El rebuig que genera entre els sectors independentistes estudiantils ha provocat imatges de tensió en els darrers anys. Sense anar més lluny, fa tot just uns dies, desenes de joves radicals van assetjar diversos membres del col·lectiu d'estudiants constitucionalistes en un acte a la Universitat Autònoma de Catalunya.

De fet, fins i tot els Mossos d'Esquadra van haver de protegir la comitiva de S'ha Acabat davant les amenaces dels membres de l'esquerra independentista catalana als estudiants constitucionalistes. No és la primera vegada que això passa i la situació política a Catalunya fa preveure que tampoc no serà l'última. Això sí, aquesta situació no impedeix S'ha Acabat reivindicar-se sempre que poden. I ara ho han tornat a fer per commemorar la Festa Nacional que se celebra aquest 12 d'octubre.

Tal com han publicat a les seves xarxes socials, diversos membres de S'ha Acabat s'han presentat a algunes universitats catalanes per dur a terme una cridanera acció reivindicativa. Aquesta acció consisteix a desplegar banderes espanyoles a alguns dels edificis més destacats de diferents centres universitaris de Catalunya.

Segons es pot apreciar al vídeo, aquests estudiants constitucionalistes han deixat penjades grans banderes espanyoles a universitats. Entre elles hi ha la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Barcelona.

"Aquesta setmana a les universitats públiques catalanes hem deixat clar que el 12 d'octubre és el nostre dia, el de tots els espanyols", han dit des de S'ha Acabat al seu compte d'X. El vídeo penjat a la xarxa social d'Elon Musk ha tingut més de 40.000 reproduccions i més de 2.000 'm'agrada', sent compartit per gairebé un miler d'usuaris d'aquesta plataforma.

➡️ Política

Més notícies: