Pedro Sánchez amb cara de circumstàncies mirant cap al cel a la desfilada militar del 12 d'octubre
POLÍTICA

Les dues frases del públic contra Pedro Sánchez a la desfilada del 12 d'octubre

El president en funcions del govern, increpat durant els actes militars de la Festa Nacional

Que la desfilada militar per commemorar la Festa Nacional no seria un acte agradable per a Pedro Sánchez era una cosa que tothom ja tenia assumit. El Partit Popular ja ho va avisar i fins i tot el PSOE tenia clar que passaria . De fet, des de la Moncloa ja van fer tot el possible per desviar l'atenció. Membres del Govern, com la ministra de Defensa Margarita Robles, van arribar a afirmar que, si se xiulava i escridassava el president en funcions, en realitat s'estava criticant "el rei Felip i les Forces Armades".

En aquest context, s'han complert les previsions de tothom i Pedro Sánchez ha estat escridassat amb força a l'hora de saludar el rei Felip VI. Tot i que en anys anteriors ja era habitual que part de la ciutadania mostrés el rebuig al president en funcions del govern, els crits d'aquest any han superat qualsevol precedent. "Fora", "que te vote Txapote" i una sonora protesta que ni la televisió pública ha pogut dissimular han marcat els primers compassos de la desfilada militar del 12 d'octubre.

En plenes negociacions per a la investidura, molta gent ha volgut mostrar la seva disconformitat amb concedir l'amnistia als partits processistes a canvi dels seus vots per ser investit. Pedro Sánchez es troba en converses amb Esquerra Republicana i Junts per Catalunya per arribar a un acord i poder seguir quatre anys més a la Moncloa. Tot i que això impliqui perdonar els polítics condemnats o imputats pels seus actes el passat 1 d'octubre del 2017.

➡️ Política

Més notícies: