Gabriel Rufián, seriós amb els braços oberts, al congrés dels diputats
POLÍTICA

Rufián es fica amb el nou partit Izquierda Española i li surt el tret per la culata

Es refereix al nou partit de Guillermo del Valle amb la ironia que el caracteritza i molts li recorden el compromís dels 18 mesos


El tema del dia a les xarxes és el naixement de Izquierda Española. Una cosa sobre la qual Gabriel Rufián ja trigava a opinar. Ha publicat un missatge a X situant el nou partit en una llarga llista de fraus il·lustres.

Un nou partit d'esquerres a Espanya

Mentre duri, Izquierda Española ha trencat els esquemes de la idea d'esquerra que hi ha a Espanya. És una esquerra centralista, jacobina i totalment contrària a la galàxia 'woke'. Això contrasta amb el PSOE, amb Sumar i, sobretot, amb l'esquerra d'ERC.

El seu líder, Guillermo del Valle, va adquirir notorietat pública criticant els pactes de l'esquerra - presumpta esquerra per a ell - amb el nacionalisme. També per les desigualtats econòmiques que, segons el seu partit, se segueixen d'aquests pactes.

Amb aquesta presentació, calia esperar que Gabriel Rufián es pronunciés sobre aquest nou contrincant. I ho ha fet amb un missatge que ja s'ha fet viral:

De Milli Vanilli a Guillermo del Valle

El portaveu d'ERC ha desempolsat la caixa dels records per a tirar d'ironia. Amb aquesta llarga llista d'enganys que al seu dia van ser famosos ha vingut a dir que Izquierda Española és un altre frau. Al marge de músics, esquiadors i pel·lícules, a la llista ha ficat dos polítics més: Albert Rivera i Rosa Díez.

Però molts li han dit que per què no és també ell a la llista. Li han recordat els famosos 18 mesos que Rufián estaria al Congrés. “En 18 mesos deixaré el meu escó per tornar a la República Catalana”, va dir quan es va fer famós.

Tant si Izquierda Española triomfa com si no, aquest nou adversari de l'independentisme farà parlar. El seu primer repte seran les eleccions europees del pròxim 9 de juny. Aleshores sabrem si Rufián estava equivocat o no.

➡️ Política

Més notícies: