Muntatge d'Alejandro Fernández, Sílvia Orriols, Gabriel Rufián, Carles Puigdemont

POLÍTICA

‘Rufián, del CNI. Orriols, del CNI. Puigdemont, del CNI': la reflexió d'Alejandro

El líder del PPC ironitza sobre la tendència del procés a veure conspiracions polítiques per tot arreu

Alejandro Fernández parla de “seqüeles”. Concretament, de les seqüeles que ha deixat la lògica política del procés, que són moltes i variades. Una és la conspiració i, més en particular, la idea que multitud de coneguts actors polítics catalans són infiltrats o directament espies.

Una de les conspiracions més recents és que Aliança Catalana és un invent d'Espanya per tornar a dividir l'independentisme català. La prova que creuen veure d'això és que Orriols ha donat diverses entrevistes a mitjans espanyols i constitucionalistes. Això representa un raonament circular si es té en compte que el cordó mediàtic a Orriols per part de la premsa catalana ha estat deliberat.

Conspiració per tot arreu

Amb la ironia sorneguera que el caracteritza, Alejandro Fernández ha assenyalat que el veritable motiu d'aquesta actitud són les "seqüeles" que ha deixat la mentalitat processista. A més, és clar, de la competició electoral entre els partits processistes. De fet, alguns dels que han abonat la teoria que AC està promocionada per Espanya són els de Junts, que tenen a Orriols un competidor.

Tuit d'Alejandro Fernández sobre el procés

Però el cas és que la mentalitat conspiranoica s'estén gairebé a qualsevol figura política catalana. Com assenyala Fernández, ell mateix ha vist usuaris independentistes dient que bàsicament tothom pertany al Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI).

'Rufián, del CNI. Orriols, del CNI. Fins i tot Puigdemont és del CNI...”, ha assenyalat el líder dels populars a Catalunya.

Tot i que la reflexió de pes és la que fa al final del seu missatge. Perquè, més enllà del que és surrealista, aquesta situació reflecteix una mentalitat política desorientada. És per això que Fernández conclou el seu missatge amb una pregunta que ja no és irònica: 'De veritat seguiu pensant que tot això és bo per a Catalunya?'.

➡️ Política

Més notícies: