Imatge de Núria Picas (ERC) a l'aeroport amb la motxilla recuperada
POLÍTICA

Roben a una exdiputada d'ERC i es queixa que el lladre quedi lliure de seguida

Núria Picas explica a les xarxes l'intent de robatori que ha patit a l'aeroport i 's'indigna' per la facilitat amb què els lladres han quedat en llibertat


L'exdiputada d'ERC i esportista d'elit, Núria Picas, denuncia un intent de robatoris a les xarxes. Segons ha explicat, li van robar la maleta a l'aeroport amb el passaport i el material esportiu. El que li ha indignat és que “els de seguretat l'han deixat campar lliurement en un tres i no res”.

Núria Picas pateix un robatori

Sense voler-ho, Núria Picas ha avivat el debat sobre la multireincidència a Catalunya. Un assumpte que és a peu de carrer i que provoca indignació entre els ciutadans. La situació ja ha assolit proporcions difícils d'entendre, amb persones que acumulen centenars i centenars de delictes.

El conseller Elena i els Mossos ja han admès la situació i assenyalen que hi ha un problema evident amb la reincidència delictiva. Sobretot en petits delictes com ara furts o robatoris sense violència. I això és precisament el que ha passat a Núria Picas.

Exdiputada d'ERC i esportista d'elit - única espanyola guanyadora de l'Ultra Trail del Mont Blanc -, Picas ha narrat què li ha passat a l'aeroport. Es trobava a la T1 del Prat per viatjar a una competició esportiva quan un lladre li ha intentat robar la maleta. El viral ha vingut després.

“En un tres i no res”

Per motius evidents, Picas ha capturat el lladre gairebé al moment. Tot això hauria quedat en una anècdota si no fos per la darrera frase del missatge de Picas:

"Indignant quan els de seguretat l'han deixat campar lliurement en un tres i no res", ha dit l'exdiputada. O sigui, que ha patit en les seves pròpies carns la impotència que viuen cada cop més ciutadans que pateixen un robatori i veuen com el lladre els ho apunta als antecedents. Segons dades oficials, a Barcelona per exemple hi ha 500 lladres que acumulen 6.000 imputacions.

Els usuaris a les xarxes no han deixat passar l'ocasió per ironitzar sobre la política que ERC té amb aquest assumpte. “Volem acollir!”, deia algun amb clar sarcasme. “Li pots donar gràcies al teu partit polític i a la seva laxitud amb la delinqüència”, li retreien altres.

➡️ Política

Més notícies: