Imatge de l'actor Antonio Resines assenyalant amb el dit la càmera en una imatge promocional
POLÍTICA

Els indepes també s'enfaden amb Antonio Resines

Antonio Resines es mostra en contra de la Llei d'Amnistia: "No val, de cap de les maneres, que si algú ha comès un delicte, sense cap motiu, se'l perdoni"

Antonio Resines diu que no està d'acord amb la Llei d'Amnistia. Socialista convençut, el conegut actor càntabre sempre s'ha mostrat tal com és i no entén de mitges tintes. Així doncs, en una entrevista a RTVE, no va tenir cap objecció a l'hora de mostrar la seva oposició a l'amnistia.

"Per tenir un Govern no val amb tenir el vot amb certes persones", va començar Antonio Resines en una entrevista amb el presentador Jenaro Castro. "No s'entén que no hagi existit el delicte. Perquè una amnistia significa que no hi ha hagut cap delicte", ha sentenciat.

Resines també ha indicat que "no val, de cap de les maneres, que si algú ha comès un delicte, sense cap motiu, se'l perdoni".

"Un espanyol sempre porta dins una façana"

I, com era de preveure, les declaracions de Resines no van agradar gens ni mica a una part de l'independentisme. Les xarxes en van donar exemple. "Un espanyol, per molt progre que hagi estat durant la seva joventut, porta dins una fatxa", deia l'usuari de X, @nofilecat, adjuntant l'entrevista de Resines a RTVE.

I anava més enllà. Resines, pel simple fet de postular-se en contra de l'amnistia, ja era, segons aquest, un “fatxa”. "Resines, Auserón, Loquillo, Ramoncin, Serrat... una fatxa sempre acaba sortint", deia.

I finalment, frase lapidària: "Un espanyol sempre serà una fatxa. Tant se val si són de dretes o d'esquerres, són fatxes".

Antonio Resines, en contra de l´amnistia

El que no va agradar al sobiranisme va ser que Resines va parlar clar i es va postular contra l'amnistia. Deixant clara la seva postura contra la llei, l'actor va explicar que els líders del procés "van cometre delictes en infringir la Constitució".

Per això, segons ell, no se'ls hauria d'amnistiar: "Una amnistia significa que no s'ha comès cap delicte. Sí que es van cometre delictes".

Muntatge de fotos de Pedro Sánchez amb rostre seriós, Carles Puigdemont amb rostre somrient i Oriol Junqueras amb rostre neutre

Definint-se com a "socialdemòcrata de tota la vida", Resines va tirar de registres col·loquials per donar la seva particular visió de la Llei: “No entenc per què se li donarà una amnistia a uns tios... Home, no. No és rebut”.

I anava més enllà. "I això de la malversació? Tampoc és de rebut. Hi ha hagut gent que ha robat diners dels ciutadans per a uns fins il·legals”, deia Resines sobre la despesa efectuada per pagar el referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

"Com jo sí que he votat el PSOE durant molt de temps ho puc dir: em sembla lamentable el que han fet", ha acabat un Resines visiblement molest amb el pacte de Pedro Sánchez amb Junts.

➡️ Política

Més notícies: