La tertuliana, Pilar Rahola, a 8tv
POLÍTICA

Pilar Rahola l'emprèn ara contra Antonio Resines

Les darreres paraules de l'actor espanyol han molestat la portaveu extraoficial de Carles Puigdemont i no ha dubtat a carregar durament contra ell


Pilar Rahola és com aquella mare que, faci el que faci el seu fill, sempre el defensa de manera acrítica. En aquesta metàfora, el seu fill seria Carles Puigdemont. I la tertuliana no dubta a assenyalar i faltar a tothom que tingui la gosadia de criticar o qüestionar el seu protegit.

La llista d'adversaris amb què la televisiva ha tingut topades per defensar Junts i l'expresident és llarga. I ara podem sumar-hi un nou nom. La darrera “víctima” ha estat Antonio Resines. Pilar Rahola no ha dubtat a carregar contra l'actor espanyol després que aquest es posicionés sobre alguns dels temes estrella de l'actualitat política espanyola. Un posicionament que no ha agradat a la portaveu extraoficial de Carles Puigdemont.

“Jo sóc socialdemòcrata de tota la vida, per això dic el que dic. No val, per tenir un govern, comptar amb els vots de determinada gent”, deia el protagonista de pel·lícules i sèries com Los Serrano.

Antonio Resines també es va mostrar indignat amb el canvi legal respecte a la malversació que va impulsar l'anterior govern de Pedro Sánchez. “A mi no em va agradar que canviessin això de la sedició, però bé, podem discutir-ho. Però, la malversació? És que no és de rebut. És que hi ha hagut gent que ha robat diners dels ciutadans per a uns fins il·legals”, deia en referència a la despesa de diners públics per pagar el referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

Pilar Rahola carrega contra Antonio Resines

A la tertuliana amiga de Puigdemont no li van agradar les paraules de Resines contra el PSOE i els polítics del procés. I no va dubtar a carregar contra ell a les seves xarxes socials. "Un altre progre amic que resulta no ser ni progre, ni amic", publicava. I acabava el missatge acusant-lo de formar part dels “amics de Felip i Guerra”.

El missatge de Pilar Rahola va animar els seus seguidors a sumar-se a les crítiques contra l'actor espanyol. “Pobre ruc”, “patètic actor”, “ha envellit malament” o “ignorant i reaccionari” van ser algunes de les respostes dels fans de Junts i Puigdemont –sí, encara en queden alguns– a les paraules de Resines.

➡️ Política

Més notícies: