Nova bandera LGTB+
POLÍTICA

El Regne Unit eliminarà la ideologia de gènere a les escoles

També prohibeix l'educació sexual a menors de 9 anys


El Regne Unit continua intentant posar ordre a la deriva queer a la qual s'havia sotmès els últims anys. Si fa uns dies iniciava els tràmits per posar punt final a la ideologia de gènere en el sistema públic de salut, ara s'ha centrat eradicar aquesta ideologia de gènere en la seva educació. És a dir, a col·legis i instituts.

El Govern de Rishi Sunak ha decidit canviar les directrius sobre relacions, sexe i educació del país, declarant que no es tracta de recomanacions, sinó que aquests canvis seran de compliment obligat. Es tracta d'unes modificacions que, en gran part, vénen motivades per les queixes de no pocs pares que consideraven que s'havia de fer una correcció sobre l'educació sexual als centres educatius per una deriva que s'havia descontrolat.

Entre els canvis més destacats trobem, per exemple, la prohibició que s'informi sobre la possibilitat de canvis de sexe registral als centres de secundària. En aquest sentit, se seguiran les mateixes directrius impulsades en la sanitat: que el sexe és immutable i que només n'hi ha dos, home o dona.

El ministre d'Educació, Gillian Keegan, ha deixat clar que la ideologia de gènere “és un corrent polític polèmic”, que genera “controvèrsia” i que no té “el suport de la realitat científica”.

D'aquesta manera, no es permetrà ensenyar als nens de secundària que potser han nascut en un sexe equivocat o que, segons sosté la teoria queer impulsada per l'esquerra woke, hi hagi 72 gèneres possibles com, per exemple, els no binaris. Tampoc no es permetrà parlar-los de la suposada “pràctica segura” de l'asfíxia eròtica.

El que sí que s'ensenyarà als instituts és, per exemple, que “hi ha dos sexes” o també informació sobre els matrimonis forçosos, els anticonceptius, l'avortament, els abusos i l'assetjament o la violència sexual i domèstica.

Restriccions també a l'educació de menors de 9 anys

Les directrius impulsades pel govern britànic també posen el focus a l'educació de nens menors de 9 anys. En aquest sentit, no hi haurà educació sexual per a ells a les escoles del país.

Tots aquests canvis impulsats pel govern del Regne Unit estan motivats a partir de l''Informe Cass' publicat fa unes setmanes. Un estudi, el més profund realitzat fins ara sobre aquesta matèria, que advertia dels perills de la teoria queer i el transgenerisme. Entre altres qüestions, posava en dubte que la utilització d'hormones, bloquejadors de pubertat o canvis de sexe millorés la vida de les persones trans, especialment entre els joves.

➡️ Política

Més notícies: