Nova bandera LGTB+
POLÍTICA

Que els metges preguntin als homes si estan embarassats: l'últim deliri woke

Polèmica per la nova mesura al Regne Unit per fomentar la 'inclusivitat'

L'anterior govern del Regne Unit estava començant a fer passos per eliminar la ideologia de gènere en el seu sistema sanitari. Ara, el país pateix una reculada en aquest sentit amb una mesura que ha generat molta polèmica.

Segons avança el mitjà The Telegraph, el Servei Nacional de Salut del Regne Unit (NHS) ha emès una nova "guia d'inclusivitat". En ell s'inclou un nou protocol que obligarà els radiòlegs, abans de fer una prova als seus pacients d'entre 12 i 55 anys, a preguntar-los si estan embarassats. I ho hauran de fer independentment del seu sexe. D'aquesta manera, la mesura provocarà escenes surrealistes com veure els metges preguntant a homes, fins i tot menors d'edat, si estan embarassats.

The Telegraph explica l'origen d'aquesta nova directriu. Una pacient, biològicament dona però no autopercebuda com a tal, va ser sotmesa a un TAC sense saber que estava embarassada. I, tenint en compte que proves d'aquest estil poden ocasionar danys al fetus, va exigir un protocol inclusiu pels "pacients transsexuals, no binaris i intersexuals" sense fer "suposicions sobre les persones".

La mesura ja s'està duent a terme, informa aquest diari. Cosa que ja ha provocat indignació entre la ciutadania. Un sanitari va explicar a The Telegraph que un pacient home va abandonar la consulta davant la incomoditat de les preguntes a les quals va ser sotmès. Entre aquestes preguntes hi ha el sexe del seu naixement, si està embarassat, els seus pronoms i altres qüestions relacionades amb les seves característiques sexuals.

També ha generat polèmica el fet que aquestes preguntes s'hagin de fer a menors d'entre 12 i 18 anys. Diversos radiòlegs afirmen que molts pares han mostrat la seva indignació, ja que creuen que s'està "adoctrinant" els nens respecte a aquesta qüestió.

Una altra de les polèmiques que han sorgit és que la guia publicada pel Servei Nacional de Salut del Regne Unit afirma que, com a mínim, un 4,5% dels britànics s'identifiquen com a trans o com a "no binari". Tot i això, les dades oficials que hi ha al respecte situen aquesta xifra en el 0,5%, segons el cens de l'Oficina Nacional d'Estadística britànic.

➡️ Política

Més notícies: