Una dona amb cabell ondulat i ros, vestida amb una brusa vermella, parla davant d'un micròfon en un entorn de fusta fosca; a la cantonada superior esquerra de la imatge hi ha un cercle vermell que mostra una escena borrosa.
POLÍTICA

Les joventuts de la CUP fan el ridícul després de vandalitzar una seu d'ERC

Arran es converteix, de nou, en la riota a les xarxes

El declivi processista ens continua oferint capítols que es mouen entre la vergonya aliena i el ridícul espantós. Si les darreres paraules d'Arnaldo Otegi han provocat una nova baralla entre Junts i ERC, ara arriba el torn de la baralla entre les joventuts de la CUP i ERC.

Arran, els cadells de la CUP, han decidit vandalitzar una seu del Jovent Republicà, és a dir, els cadells d'ERC. En un dels locals de les joventuts d'ERC a Barcelona, Arran ha tapat tota l'entrada amb cartells que porten el lema "Heu pactat amb l'autonomisme". A més, n'han presumit en xarxes amb un text que ha generat igual o més polèmica que l'acció en si. "L'única joventut que lluita és aquella que planta cara. Sou còmplices de l'arribada de la nova sociovergència espanyolista al Govern", deien.

D'una banda, molts preguntaven a les joventuts de la CUP a què venia això de "sociovergència" quan el pacte que ha permès a Illa ser president és un tripartit d'esquerres. Altres retreien a Arran que precisament els cupaires van fer president Carles Puigdemont i Quim Torra.

Els retrets seguien amb puntualitzacions que destapaven la hipocresia d'Arran. I és que la CUP ha pogut formar un grup parlamentari propi al Parlament gràcies al fet que ERC els va cedir temporalment un diputat (el republicà Ruben Wagensberg). I aquest mateix Ruben Wagensberg va votar 'sí' a investir Salvador Illa.

A les joventuts de la CUP també li han plogut les crítiques per part de militants del Jovent Republicà, que destapaven pressions dels cupaires perquè pactessin amb el PSC. "Tapar-vos una mica, que ens heu estat obrint per privat perquè pactéssim[amb Illa], que si anàvem a eleccions ni sortíeu", deia un. "Avui ens poseu cartells a la seu, ahir ens ploràveu perquè investíssim a Illa i no anéssim a eleccions", revelava Pol Molina, fill del meteoròleg de TV3 i futur eurodiputat d'ERC al Parlament Europeu, Tomàs Molina, que milita a les joventuts republicanes.

Evidentment, no van faltar els comentaris sobre aquest "jovent que lluita" del qual es vanagloriava Arran. "Pengeu quatre cartells cutres i ja us creieu Che Guevara", "pijos jugant a radicals", "només sabeu embrutar", "quina poca feina que teniu" o "heu provat de treballar o estudiar?", van ser algunes de les respostes que van rebre les joventuts de la CUP davant aquesta heroica i revolucionària acció a la seu d'ERC.

➡️ Política

Més notícies: