Muntatge de dos plans mitjans de Pedro Sánchez i Carlos Alcaraz somrient
POLÍTICA

El PSOE es compara amb Carlos Alcaraz i es veu guanyador el 23J

Els socialistes s'aferren a la mentalitat guanyadora del tennista murcià

El tennista murcià Carlos Alcaraz es va proclamar ahir campió de Wimbledon amb només vint anys. El seu va ser un exemple de mentalitat guanyadora i superació. L'espanyol es va imposar al millor tennista de tots els temps, Novak Djokovic, tot i perdre el primer set per pallissa.

Pedro Sánchez va felicitar Alcaraz tot just finalitzat el matx: “Enorme Carlos Alcaraz, campió de Wimbledon en una final que passarà a la història”. El tennista va rebre la felicitació d'altres candidats com els del PP i Sumar, en plena campanya electoral.

Però a Moncloa hi va haver algú més viu que va veure a la gesta de l'esportista espanyol un ganxo per fer campanya. El PSOE es troba en una carrera a contrarellotge per capgirar les enquestes. Una situació que Félix Bolaños, mà dreta de Pedro Sánchez, va comparar amb la remuntada del tennista murcià.

El ministre va animar la remuntada dels socialistes apel·lant a l'esperit de Carlos Alcaraz: “Guanyarem perquè ho mereixem i la dreta perdrà perquè també s'ho mereixen. Carlos Alcaraz ha guanyat després d'una remuntada, aquí ho deixo”.

A Sánchez només li queda l'optimisme

Bolaños va felicitar el tennista espanyol “per deixar el nom del nostre país ben amunt”. S'hi va referir com “un gran compatriota”, i va apel·lar al seu orgull i la seva mentalitat guanyadora per elevar Pedro Sánchez a la presidència d'Espanya. Un intent desesperat d'aportar optimisme malgrat l'escenari fosc per als socialistes.

Queden pocs dies per a la data electoral i les enquestes no mostren un canvi de tendència suficient per capgirar la situació. El cara a cara amb Feijóo va acabar amb les poques opcions. I ara al PSOE només li queda apel·lar a l'esperit de Carlos Alcaraz.

Carlos Alcaraz, novament en campanya

Amb només vint anys, no és la primera vegada que Carlos Alcaraz entra en campanya electoral. A les municipals, el president murcià Fernando López Miras (PP) va utilitzar el tennista com a reclam electoral. Cosa que l'oposició va criticar enèrgicament i que la junta electoral va considerar irregular.

Allò va ser polèmic perquè el president va aprofitar un acte oficial, la inauguració de la Copa Carlos Alcaraz, per fer campanya. L'oposició va demanar al tennista que no s'hi presentés. Ara són els socialistes els que exploten el seu èxit per encoratjar l'anhelada remuntada.

➡️ Política

Més notícies: