Una dona somrient amb els cabells castanys clars i llavis rosats, amb una mà recolzada a la galta, mentre al fons s'observa persones caminant.
POLÍTICA

Una presentadora catalana crítica amb Vox denuncia que l'han robat dos marroquins

Gemma Manzanero reconeix estar-ne farta i la seva publicació a X s'omple de missatges

Segons el darrer baròmetre municipal, la seguretat és la principal preocupació dels barcelonins . Una realitat que coincideix amb els darrers estudis d'opinió de la Generalitat, segons el qual la majoria de catalans han canviat els seus hàbits per por de patir un delicte. Això reflecteix el problema de la delinqüència disparada a Catalunya, estretament imbricat amb l'augment de la immigració il·legal.

Segons dades de la Guàrdia Urbana de Barcelona, la majoria dels delictes són comesos per estrangers multireincidents menors. Cosa que obliga a obrir un incòmode debat sobre el model migratori i de seguretat a Catalunya.

El tema ha tornat a sorgir amb força per denunciar una coneguda presentadora catalana. Gemma Manzanero ha denunciat a les seves xarxes socials haver estat víctima d'un robatori amb violència a mans de dos marroquins. "No tinc mòbil ni tinc targeta de crèdit ni res de res", ha explicat. I ha reaccionat indignada anomenant-los fills de la gran p… i que “em tenen fins al cony”.

El missatge ja porta més de 2,3 milions de visualitzacions, acumula 11.000 likes i més de 5.000 comentaris. La indignació de Gemma Manzanero coincideix amb la de molts altres catalans.

Missatges a la publicació d'aquesta presentadora

Molts usuaris de la xarxa social X han comentat la publicació de Gemma, tot recordant un missatge que va posar contra Vox. "No m'alegro per res del que t'ha passat", diu Dani, "però crec que és l'única manera d'obrir els ulls als que defensen tant aquesta gent". Això és el que els passa als progres, diu un altre, perquè “on les donen les prenen”.

“Aquesta gent es dedica a anar de moralista assenyalant amb el dit gent que pateix les conseqüències de la seva política i quan els toca patir-ho es queixen”, reflexiona un altre usuari. "És trist dir això", diu una comentari, "però fins que no gaudiu del que s'ha votat les coses no canviaran".

Cada cop menys gent vota a l'esquerra

Vox va ser juntament amb el PP i Aliança Catalana l'únic partit que va denunciar la immigració il·legal i la inseguretat, i va proposar mesures per resoldre el problema. Aquests partits van ser acusats de “extrema dreta” per l'esquerra. El PP va ser amb el PSC el partit que més va créixer, seguit de Vox i Aliança Catalana.

En canvi, ERC, els Comuns i la CUP van patir una patacada electoral que demostra la pèrdua de suports de les seves polítiques. La gent cada cop confia menys en aquests partits, i els assenyalen com a responsables de la crisi social que estem vivint.

El cas de Gemma és paradigmàtic de com de diferents poden ser les afinitats ideològiques i la realitat que vivim diàriament. Cada cop més votants d'esquerra estan obrint els ulls quan són ells els que pateixen les conseqüències de la inseguretat a mans d'estrangers. Per això molts aprofiten per passar-li la factura a Gemma de les seves crítiques a Vox.

➡️ Política

Més notícies: