Imatge del President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, assegut al seu escó amb cara reflexiva

POLÍTICA

Pere Aragonès presumeix de l'acció de Govern i les xarxes l'enfonsen

Els usuaris diuen que no veuen les 'meravelles' que reivindica el president en el seu primer debat

La patronal de les micro, petites i mitjanes empreses catalanes, PIMEC, ha organitzat un debat amb alguns dels candidats a Palau. Entre ells, hi havia el president Aragonès. Una de les bases del seu discurs ha estat que ell es presenta amb “la feina feta”.

El candidat d'ERC ha fet referències constants als èxits del seu Govern. Entre ells, que hi ha més treballadors que mai, el diàleg amb els agents socials, que han augmentat les places d'FP, etc.

Poc després d'acabar el debat, els assessors de comunicació del president han penjat en xarxes alguns moments destacats de les seves intervencions. Però com és habitual, els usuaris no han reaccionat de manera molt positiva. “L'única cosa que has fet ha estat accelerar la destrucció de Catalunya”, deien.

El resultat incert d'ERC

Un dels resultats electorals que desperten més expectació és el d'ERC. Les enquestes només li pronostiquen una lleugera baixada, però a l'ambient hi regna la sensació que podria ser molt pitjor. I és que, si un mira les xarxes com un termòmetre social, la veritat és que les publicacions d'ERC provoquen una cascada de crítiques.

El darrer exemple és del mateix president Aragonès. Amb Albiach, Illa, Rull i Fernández, Aragonès ha participat en el debat de Pimec. En línies generals, ha estat un debat correcte i sense gaire cos a cos. I, com diem, Aragonès ha remarcat que ells tenen la “feina feta” i que són la garantia que es defensarà Catalunya:

Les paraules d'Aragonès revelen l'estratègia electoral d'ERC: el PSC és una sucursal de Madrid, Junts ha estat desaparegut i ERC ha aconseguit arrencar moltes coses a Madrid. Com el traspàs de rodalies o la rebaixa del deute català amb el FLA.

Però, segons les respostes en xarxes, als usuaris tots aquests assumptes els semblen agafats amb pinces:

Muntatge de piulades contra el Govern i les seves polítiques

Per contra, posen l'accent al fracàs de l'educació, a les llistes d'espera, a la inseguretat, al polvorí de les presons, etc. “Ningú sap veure aquestes meravelles que expliques”, “L'aval que us acompanya és la mentida i la manipulació dels mitjans”, li retreien a Aragonès. Dels més de cent comentaris que acumula el missatge és difícil trobar-ne algun de positiu.

➡️ Política

Més notícies: