Muntatge amb foto de personatge

POLÍTICA

El PP de Barcelona denuncia el que passa davant d'una escola: 'Defeca i es droga'

Fa anys que els serveis de neteja tenen prohibit netejar-hi per no entrar en conflicte amb l'home

Barcelona és el reflex clar del procés de degradació de Catalunya, convertida des de fa temps en un pou de delinqüència, incivisme i drogoaddicció. El líder del PP a la ciutat comtal, Daniel Sirera, ho ha denunciat amb un cridaner tuit. Sirera demana una solució per a un veí que fa temps que causa problemes d'incivisme als veïns sense que les autoritats moguin un dit.

El líder del PP a Barcelona retrata un home estirat a terra, per denunciar que “fa anys que els veïns hi han de conviure”. Segons explica, “menja, dorm, defeca i es droga davant del col·legi públic del carrer Aldana”, i “els serveis de neteja no netegen aquest tros de carrer per no molestar-lo”. Daniel Sirera demana “una solució ja per a ell i per als veïns”.

Captures de Twitter

La situació reflecteix a la perfecció l'estat actual en què es troba Barcelona, amb l'incivisme campant a gust i l'administració rentant-se les mans. La publicació del dirigent popular ha estat compartida per entitats com ara SOS Sant Antoni, Cuidem Sant Antoni o On Vas Barcelona. La seva raó de ser és precisament vetllar per la imatge i la seguretat dels barris de la ciutat comtal.

Tenen prohibit retirar les deixalles

Des de Cuidem Sant Antoni confirmen que, segons els serveis de neteja, tenen prohibit retirar tota la brutícia que envolta el sense sostre per no entrar-hi en conflicte. "De debò els veïns d'aquest carrer han d'assumir de viure envoltats de brutícia, drogues i males olors?", pregunten a l'ajuntament. Una demostració més de com els governs d'Ada Colau i Jaume Collboni han abandonat els veïns.

El servei d'Atenció Ciutadana assegura que ha recollit la queixa, però l'entitat replica que comuniquen les incidències cada setmana i “no canvia res”. No són els únics que pateixen aquest tipus de problemes, ja que un altre diu que “als jardins del Guinardó hi ha la mateixa situació i la mateixa resposta per part dels serveis de neteja”. Un altre veí afirma que "a la Bordeta n'hi ha un que es pixa i es caga al carrer, truques i no apareixen, l'ajuntament més inútil del món".

➡️ Política

Més notícies: